2777
2789
عنوان

توی شهرغریب زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 53 پست

ما ۲۰ سال به بالاست تو این وضعیم

عادت میکنی

برای خانواده های سرد و بی احساس این دوری پایان رابطه صمیمانه اس. مشکل روابطه سسته نه دوری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
منم غریبم خانوادم اصفهان خودم رامسر اما خیلی راحتم که دورم واسه خودم میرم میام خیلی دوس دارم اینجوری ...

چطور میشه ادم نسبت به عزیزانش اینطوری بشه؟اخه تاکی زنده ایم دوری قهر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام مثل من شده حالت؟دقیقا حرف خوبی زدی

نه عزیزم من خیلی ساله از فامیل جماعت بریدم

بزار بگن سرده

سردی دیدم که سرد شدم

همون سالی یکبار دیدنشون کفایت میکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
البته هرکسی روحیات و اخلاقیاتش متفاوته،شاید خیلیا از دوری لذت ببرن ودر مقابل خیلی از نزدیک بودن لذت ...

منم دوست ندارم کسی تو زندگیم کجا برم بیام حرف بزنه یا ازدوست داشتن توسط یسری خوشم نمیاد چون یه زمانی دلمو شکستن یعنی از چشم افتادن وتوجعشون دیگ به درد نمیخوره اما از اینکه حس میکنم فراموش شدم یا کسی دیگه براش مهم نیستم ناراحتم چون عزیزانم بودن کسایی بودن دوستشون داشتم

نه عزیزم من خیلی ساله از فامیل جماعت بریدم بزار بگن سردهسردی دیدم که سرد شدمهمون سالی یکبار دیدنشون ...

منم دارم عادت میکنم اما میدونی از اینکه فراموش شدم نارااحتم

منم دارم عادت میکنم اما میدونی از اینکه فراموش شدم نارااحتم

بله ناراحت کننده هست که هم خونات اینقدر بی احساسن

بجاش غریبه ها اینقدر دوستت دارن

بله ناراحت کننده هست که هم خونات اینقدر بی احساسنبجاش غریبه ها اینقدر دوستت دارن

غریبه ایم نیست والا درست میگی هم خونای ادم اینطور بی احساس باشن خیلی سخته برام

من احساس میکنم خیلی مهرطلب شدم جوریک باهام کسی از خانوادم قهرمیکنه قشنگ روحیمو باختم

داری افسرده میشی شما الان نیاز خانوادت نیست مشکلتون تنهایی هست که عمیقن احساسش کردی حتی اگه نزدیکشون هم باشی احتمال بی مهری از طرفشون هست شما باید حتمااااا خودتو سرگرم کنید و پیاده روی حتمااااا داشته باش. یا باشگاه

داری افسرده میشی شما الان نیاز خانوادت نیست مشکلتون تنهایی هست که عمیقن احساسش کردی حتی اگه نزد ...

اره میدونی این تنهاییو اونا برام سخت کردن چون زنده مردم مهم نیست