2777
2789
من میگم هر چی زن میخواد وطیفه مرده که تامین کنه مهریه بده خانه بنام کنه و .. پس زن دیگه چه نیازی به ...

زن شاغل اون تایمی که بیرون داره کار میکنه روابط اجتماعیش زیادتر میشه مهارت هاش افزایش پیدا میکنه و احساس ارزشمندی میکنه و باعث افزایش رضایت زندگی میشه استرس ها و مشکلات کاری شوهرش رو بیشتر درک میکنه و بهتر میتونه باهاش همدلی کنه و قطعا از لحاظ اقتصادی کمک کننده اس

در کل هیچ برتری بین زن شاغل و خونه دار وجود نداره و هر کسی بسته به شرایطش انتخاب میکنه کدوم باشه

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم هر چی زن میخواد وطیفه مرده که تامین کنه مهریه بده خانه بنام کنه و .. پس زن دیگه چه نیازی به ...

خب حالا فکر میکنم یکم حرفتون برام قابل هضم شد....

ببینید من منکر این نمیشم که زنی که شاغله همیشه خسته است.

منم شغل دارم و همیشه خسته ام اما خستگی رو به توضیح دادن ترجیح دادم

اگه مرد غیرتش بکشه مردونه فراهم کنه .

زن هم زنونه به زندگیش میرسه آرامش میگیره و این آرامش رو به اعضای خوانواده انتقال میده.

اما موضوع اینه شما میتونی 2سال

حالا قانون میگه 2سال

سالها اصلا تا همیشه

با کمترین امکانات با ناچیز ترین زندگی عمر یک زنی مثل منو حروم کنید توی خونه کلنگی و عید به عید لباس و آرایشگاه و هیچ قانونی ازمن حمایت نمیکنه .

یا بلعکس یه عمر خرید خوب سبک زندگی بی دغدغه بعد چون توی دورهمی عمه بزرگه تون به مادرتون دهن کجی کردم میتونید همه اینارو قطع کنید.

میتونید.

من رو چه حساب همچین ریسکی کنم که هیچ پلن B ای نداشته باشم؟ کار نکنم؟

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

الان متاهلی؟حقوقتو تو زندگی خرج میکنی؟ کارهای خونه و بچه رو تقسیم کردینیا همش بعهده خودته؟

متاهلم بله

کارهای خونه تقسیم شده

شاغل هم که نبودم اوایل ازداج همسرم از اول یک سری کار هارو انجام میداد

بچه نخواستیم داشته باشیم

حقوقمون رو باهم خرج میکنیم

من و تویی نداره زندگیمون

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

خانم های شاغل اطراف من درآمدشون رو خرج خودشون و خانوادشون( پدر و مادر و اعضای خانواده) می کنن و اونایی هم که درآمدشون رو تو خونه میارن انتظار دارن خونه و ماشین و ... به نام خودشون باشه

ببخشید مرد خونه میخ تو باسنش فرو رفته یک شب زن خسته بود نتونه یه غذا جلو بچه بزاره؟ فامیلی بچه فامیل ...

شما چرا متوجه نمیشی یعنی خانوم بره بیرون کار کنه با خستگی زیاد خونه خب به خانواده آسیب میزنه بعد دست آورد این کار کردن رو بخواد به حرف شما همش رو ولخرجی کنه در آخر آسیب به خانواده فقط میمونه

بعد طلب کارم هستی

اگه قرار کار کنه وظایف خونه نصف میشه ولی پول کامل میاد داخل خونه وگر نه مثل خود شما که بالاتر گفتید مرد مغز خر نخورده کار خونه هم بکنه زنش به خونه و خانواده هم نرسه پس سود این کار چیه خونه دار باشه که بهتره

البته فکر کنم شما خیلی کوچیکی هیچ زنی عاقلی این مقدار که گفتی خرج بیهوده نمیکنه به خصوص که پول زحمت کشی خودش باشه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

مانشالله اینقدر تند تند خانمها جواب میدن گیج شدم فکر کنم اصلا زن نگیرم

خوشحال میشم میبینم زنهای سرزمینم به حقوقشون آگاه شدن🥰

ولی فکر میکنم شما از اون دسته مردهایی هستی که انتظار داری زنت تو مخارج شریک باشه اما خودت تو کارهای خونه شریک نباشی

یعنی زن هم کار بیرون هم خونه و بچه و شوهر داری

مرد کار بیرون و استراحت مطلق در خانه

اگه قرار باشه زن شاغل باشه و حقوقش رو تو زندگی خرج کنهحاضری به عنوان شوهر اون زن کارهای خونه و بچه د ...

من میگم زن نباید کار کنه وطیفه مرده ولی اگه کار کرد باید صرف خانواده بشه چون تبعات نبودنش در خانه متوجه خانواده شده

خوشحال میشم میبینم زنهای سرزمینم به حقوقشون آگاه شدن🥰ولی فکر میکنم شما از اون دسته مردهایی هستی که ...

اگه دوست داری خانمها زو به جان من باندازی سخت در اشتباهید من دوست دارم زنم در رفاه کامل باشه