2777
2789

من دوست دارم متاهل بشم خانه دار باشم

قشنگ با ارامش مشغول خونه و غذا و بچه و شوهر و رسیدن به خودم باشم

هر زن شاغلی دیدم بچه ها و شوهرش ناراضی و خودش خسته و بی حوصله بوده

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها کلفت تمام عیار میخوایهم درامد داشته باشه هم به کار خونه و شوهر بچه داری برسهیوقت کار بیرون باعث ...

عزیزم خودم دخترم. میگم زنهایی ک بیرون کار میکنن بیشتر اذیت میشن زنهایی ک خونه کار میکنن شوهراشون چون زحمت زنشونو ب چش میبینن حمایتشون میکنن کمکشون میکنن. خدایی کلا برعکس متوجه شدی

میگم اونایی ک بیرون کارمیکنن مردا از پولهای اونها بیشتر سو استفاده میکنن

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ولی زنی که کار میکنه انرژی خودش رو صرف کار کرده و مشکلاتش برای شوهر و بچه هاست اگه درآمدش بدرد خانوا ...

زن چرا باید بره سر کار و حقوقشو خرج زندگی کنه وقتی مرد هیچ وظیفه ای از روی دوشش برنمیداره؟

چرا زن باید تنها وظیفه مرد که تامین مخارجه رو شریک بشه اما مرد تو هیچ وظیفه ای از زن شریک نشه؟

زنها مغز خر خوردن که مسئولیت و وظیفه جدید برا خودشون درست کنن؟

تو رو خدا این بحث زرد که تو اینستاگرام و فضای مجازی رو هدفمند مد کردن تمومش کنید

هر کدوم مزایا و معایبی دارن و با توجه به عواملی تغییر میکنه برای هر شخص

مثل شرایط اون کار

درآمدش و جایگاه اجتماعیش

وضع مالی خانواده

علاقه خانوم به کارش

دیدگاه همسرش و اطرافیان

و....

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

شاغل از این نظر که قدر پول رو میدونه...

ولی نه چرا خرج کنه؟

مگه از وظایف زن بودنش میزنه...فقط موقع که شوهرش خونه نیست بجایِ لم دادن و خوابیدن رفته سرِ کار...بعدش تو خونه به اندازه زن خانه دار هم کار میکنه...

در کل خوب و بد بودن به شاغل و بدون شغل نیست.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من خانه دارم

اما بنظرمن تو این زمانه زن شاغل باشه خیلی بهتره

حقوقشم برای خودش باشه بهتره ،اما به اقتضای زندگیش گاهی بخشش خوبه، اما نه در حدی ک وظیفه بشه و شوهر بخواد رو حقوقخانوم حساب کنه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نه غذا آماده است بچه ها سرگردان و ..

ببخشید مرد خونه میخ تو باسنش فرو رفته یک شب زن خسته بود نتونه یه غذا جلو بچه بزاره؟ فامیلی بچه فامیلی هر بوزینه ای بود نیم ساعت وقت میذاره بچه رو سر گرم میکنه تا زنش استراحت کنه

وقتی زن نشست خونه به موقع چایی دم کرد به موقع غذا گذاشت بعد برای یه لایت ساده 17 میلیون کارت کشیدید بعدش دوباره مو سوخت نیاز به احیا داشت 8 میلیون دیگه و خب ماسک مو شامپو اینا هم میخواد دیگه اینم 2تومن متوجه میشید کار کردن زن به چه کار میاد

خب ؟ زن کار نکنه شما اگه عرضه داری تمام این هزینه هارو پرداخت کنی برو بسم الله

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

دیگه تو این دوره وزمونه شاغل به هزاران دلیل

اولیش وضعیت اقتصادی و این حرفاست که دیگه یه نفره نمیچرخه مگه مرد خیلی پولدار باشه

دومیش استقلال و اون بحثای مربوط بهشه

واقعا وابستگی مالی باعث شده تعداد خیلی زیادی از زنها همه چیز رو تحمل کنن اگه مستقل بودن خیلی وقت پیش خودشونو نجات میدادن

و هزاران فایده دیگه

...After all this time? _ ALWEYS+

به هیچ وجه من زن شاغل نمیخوام برای ازدواج

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

شاغل از این نظر که قدر پول رو میدونه...ولی نه چرا خرج کنه؟مگه از وظایف زن بودنش میزنه...فقط موقع که ...

میخواهم بدانم زنهای شاغل از زندگیشون راضی ترن یا زنهای خانه دار؟