2777
2789
نه مخارج زندگی رو تامین میکنم نه. تامین یچیزه رفاه یه چیز دیگهشاید منه زن امروز دلم بخواد به جای یدو ...

موافقم.خانمی که شاغل نیست کنترل زندگی ، تصمیمات و انتخاب هاش دست یکی دیگه میفته و مجبوره برای کوچکترین خواسته هاش دلیل بیاره..راحت تر زیر سلطه قرار میگیره و دلیل اینکه یه اقا میگه نمیخوام همسرم کار کنه دقیقا همینه و هیچ توجیهی نداره.

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه های دیگ هم هست برای اینک خانم تو اجتماع باشه کلاسهای مختلف رفتن باشگاه یا کاری ک تایمش کم باشه ...

اون راه ها هم وجود داره

ولی پیشرفت و ترقی و جایگاهی که فرد در شغل به دست میاره و مورد تقدیر قرار میگیره متفاوته

من در سه سازمان مختلف مشغول به فعالیتم

خسته و افسرده و داغون هم نیستم

و پولی که در مبارک رو برای حال خوب خرج میکنم

تفاوت دیدگاه ما بخاطر نوع نگرش ماست

عده ای دوست ندارند کلا شاغل باشند خب طبیعیه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من میگم هر چی زن میخواد وطیفه مرده که تامین کنه مهریه بده خانه بنام کنه و .. پس زن دیگه چه نیازی به ...

آفرین همینو همینجا نگه دار.

موضوع همینه که وظیفه مرده که انجام بده ولی مرد اگه عشقش نکشه انجام نمیده

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

شکر خدا ولی حرف من اکثریت بود ک دیدم مرد وقتی دیده زنش خودش پول درمیاره در حد خوراک خونه داده بقیه ا ...

خب این تقصیر خود اون خانوماست باید قبول نکنن دیدن شوهره خیلی زورگوعه اصلا کار نکنن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

پول زن برای خودشه وظیفش نیست داخل زندگی مشترک خرجش کنه اگه هم کرد از سر لطفشه

نمیشه که تبعات نبودنش در خانه متوجه خانواده بشه ولی درآمدش برای خودش؟ باید برای خانواده خرج بشه

خانه داری خوب نیست کل روز رو باید با بچه هات سرو کله بزنی اعصاب و روان برات نمیمونه بچه ها هم زیادی به مادر وابسته میشن خیلی از خانم ها رو دیدم حاضرن با درآمد کم شاغل باشن اما تو خونه نمونن که حق هم دارن

من میگم هر چی زن میخواد وطیفه مرده که تامین کنه مهریه بده خانه بنام کنه و .. پس زن دیگه چه نیازی به ...

وقتی زن خونه بنامش بشه از بابت مخارج تامین و تو رفاه باشه برای پول گرفتن لازم به التماس کردن نداشته باشه مطمئن باش دلش نمیخواد سر کار بره

اگر هم بخواد سر کار بره وقتی اون مرد زندگیشو به پاش ریخته اینم همه زندگیشو به پای اون مرد میریزه اگه سر کار بره کارت حقوقش دست خودشه اما بخواد خریدی برای خونه کنه از کارت خودش میخره

زنها میترسن همه حقوقشونو خرج زندگی کنن تهش مرد از خونه بندازتشون بیرون پس میخوان با حقوقشون یه پس اندازی جمع کنن که بعد ده سال بیست سال اگه مرد گفت برو آواره خیابون نشه و بخاطر اینکه پولی نداره تن به هر حقارتی تو خونه شوهر نده که فقط شوعرس نگهش داره

بعد زنهایی دیدم که سر کار رفتن همه مسئولیت زتدگی و خونه و بچههم با خودشونه یعنی اگه نخوان خرج کنن تو کار شوهر و بچه خللی ایجادنمیشه

وقتی زن خونه بنامش بشه از بابت مخارج تامین و تو رفاه باشه برای پول گرفتن لازم به التماس کردن نداشته ...

من از مجردی همه چیز داشتم ولی باز هم دوست داشتم شاغل باشم

حس خوبی بهم میده

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌