2777
2789
البته من خودم عقیده دادم وطیفه مرده که مخارج زندگی رو تامین کنه

اگه قرار باشه زن شاغل باشه و حقوقش رو تو زندگی خرج کنه

حاضری به عنوان شوهر اون زن کارهای خونه و بچه داری رو نصف نصف بپذیری؟

یعنی وظیفه ت باشه نه کمک کردنت

مثلا زن آشپزی و جارو رو به عهده بگیره شما ظرف شستن و گردگیری

یعنی زن آشپزی کرد و شام خوردین شما پاشین ظرفهارو بشورین؟

یا نظرت اینه که زن علاوه بر وظایف خودش وظیفه تامین مخارج هم بعهده بگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اجازه نمیدم زنم کار کنه خودم مخارج زندگی رو تامین میکنم

نه مخارج زندگی رو تامین میکنم نه.

تامین یچیزه رفاه یه چیز دیگه

شاید منه زن امروز دلم بخواد به جای یدونه صندل هر 3تا رنگش رو بردارم .

شاید دلم بخواد اصلا همینطوری یه سری وسیله های قابل استفاده مو بندازم بره همرو از نو بگیرم

میتونید حتی نپرسید چرا؟

چونکه اگه خودم کار کنم کسی نمیپرسه چرا

اگه میتونید من حق رو به شما میدم

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

برای چیه توصیح دهید

برای هر کس متفاوته

هرکس با دریچه نگاه خودش با این موضوع برخورد میکنه

یه عده دوست ندارند شاغل باشند

به عده دوست دارند به دلایل متفاوت

اگر مخالف اشتغال همسرتون هستید باید در جلسه آشنایی مطرح کنید موضوع مهمیه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
یا متاهل نشدی یا مرداروندیدی وقتی متاهل شدی دیگ اختیار پولت دست خودت نیست قانونمیگ دست خودته ولی مرد ...

چه حرفا نه از این خبرا نیست خواهرام شاغلن و یه قرون پول به شوهر ندادن شوهراشونم با جربزه ان خودشون وظیفه شونو میدونن و کار میکنن خرجی زناشونم میدن حتی

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

کار کردن فقط برای پول و درآمد نیست

راه های دیگ هم هست برای اینک خانم تو اجتماع باشه کلاسهای مختلف رفتن باشگاه یا کاری ک تایمش کم باشه خسته نشه ولی الان خیلی از خانمها رو اطرافم میبینم زندگی کردن یادشون رفته و بیشتر فکر پول دراوردن هستن ب هر بهایی شده و از اونطرف بوممیفتن

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

نه اصلا چرا کوتاه باشه؟ اتفاقا بچه باشه دست زن باز تره.دو روز بچه رو بنداز براش برو بزار کو....ن بشو ...

اگ خانواده شوهر دخالت کنه بازم زن احساسی میشه برمیگرده

حواست باشه خانم محترم! انفاق یعنی بخشش از سر قدرت.

بهت برخورد...

باشه شما بگرد بخشش از سر ضعف رو پیدا کن 😐

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

لابد فکر میکنی زن شاغل زودتر پیر میشه؟شما برو زن خونه دار بگیر.کسی باید زن شاغل بگیره که تفکرش عهد ب ...

من میگم هر چی زن میخواد وطیفه مرده که تامین کنه مهریه بده خانه بنام کنه و .. پس زن دیگه چه نیازی به کار داره؟ اگه هم کار کنه باید درآمدش هم خرج زندگی کنه چون تبعات کار کردنش متوجه زندگی شده

چه حرفا نه از این خبرا نیست خواهرام شاغلن و یه قرون پول به شوهر ندادن شوهراشونم با جربزه ان خودشون و ...

شکر خدا ولی حرف من اکثریت بود ک دیدم مرد وقتی دیده زنش خودش پول درمیاره در حد خوراک خونه داده بقیه اش رو جای دیگ خرج کرده.