مردا غلط کردن زن اگه مقتدر باشه مرد چطور میخواد حقوقشو ازش بگیرهاز هر چی زن توسری خور و بله قربان گو ...
زندگی متاهلی شراکتی یه. بعدشم خدایی پولی ک مرد میده زنش خرج کنه خیلی گواراتر از پولی هست ک ادم خودش درمیاره خخخ نظر شخصیمه. زن نهایت باید کمک خرج باشه نه منبع اصلی هزینه های خودش.
خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش
من که میخوام خانه دار باشم یه علتش اینه که بدم میاد از مردایی که زن شاغل میگیرن و انتظار دارن زنشون پول بیاره تو زندگی
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤