2777
2789
متاهل هستم و شاغل. خرج خودم با خودمه. تو خونه هم خرج میکنم.

عزیزم شوهرت چی!

ببخشید لنگ🍆 نیستی که !

به نظرم هزینه شما همچنان با شوهرتون هست...نمیدونم باز

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

عزیزم خودم دخترم. میگم زنهایی ک بیرون کار میکنن بیشتر اذیت میشن زنهایی ک خونه کار میکنن شوهراشون چون ...

پروفایلت مرده

مردای ایرانی هیچوقت کار کردن و زحمات زن رو نمیبینن( نه همه ممکنه عده اندکی مرد خوب باشه)

زن هم اختیار پولش با خودشه تا اجازه نده ازش سواستفاده نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفایلت مردهمردای ایرانی هیچوقت کار کردن و زحمات زن رو نمیبینن( نه همه ممکنه عده اندکی مرد خوب باشه ...

یا متاهل نشدی یا مرداروندیدی وقتی متاهل شدی دیگ اختیار پولت دست خودت نیست قانونمیگ دست خودته ولی مردا هزارتا کار میکنن ک تا قرون اخرم حتی بدی ب شوهرت

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

میخواهم بدانم زنهای شاغل از زندگیشون راضی ترن یا زنهای خانه دار؟

چه ربطی داره ¡!!!!!!!!!!!!!

چه حرفا

انگار بگی مردها زن قد بلند دوست دارن یا کوتاه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

عزیزم شوهرت چی!ببخشید لنگ🍆 نیستی که ! به نظرم هزینه شما همچنان با شوهرتون هست...نمیدونم باز

همسرم ماهی بیست تومان کرایه خونه میده. زندگی مشترک اسمش با خودشه.میدان جنگ که نیست. اینم بگم که مهریه هم ندارم.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

یا متاهل نشدی یا مرداروندیدی وقتی متاهل شدی دیگ اختیار پولت دست خودت نیست قانونمیگ دست خودته ولی مرد ...

گوز مخورن.

اگه من خودم بخوام الان بهت کمک کنم توی موقعیت مالی بدی افتادی با دل و جون انجامش میدم اما زوری بخواد پولم و ازم بگیره؟ میبرمش میزارم کف دستش

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

همسرم ماهی بیست تومان کرایه خونه میده. زندگی مشترک اسمش با خودشه.میدان جنگ که نیست. اینم بگم که مهری ...

گلم شما دیگه خودت رو انفاق کردی!

حضرت زهرا هم مهریه داشت...

امیدوارم ۱۰۰ سال با شوهرت عاشقانه زندگی کنی و همواره از انتخابت راضی باشید ♥️❤️

چه ربطی داره ¡!!!!!!!!!!!!!چه حرفا انگار بگی مردها زن قد بلند دوست دارن یا کوتاه

شاغل بودن زن تبعاتی برای زندگی مشترک داره اگه درآمدش باعث رفاه خانواده یشه خوبه در غیر اینصورت فایده ای نداره کار خانمها

من شاغل بودن رو انتخاب میکنم

نه فقط برای درآمد که خیلی آثار دیگری هم داره

خرج کردن حقوق توی خونه بستگی به رفتار مالی همسر داره کاملا

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
شاغل بودن زن تبعاتی برای زندگی مشترک داره اگه درآمدش باعث رفاه خانواده یشه خوبه در غیر اینصورت فایده ...

نظرتون محترم اما برا خودتون

گوز مخورن. اگه من خودم بخوام الان بهت کمک کنم توی موقعیت مالی بدی افتادی با دل و جون انجامش میدم اما ...

اگ پای بچه درمیون باشه متاسفانه خانم ها زبونشون کوتاه میشه.و کلا داریم تو جامعه مرد سالار زندگی میکنیم ب نظرم کلا زن نباید خودشو خسته پول دراوردن کنه چون وظیفه مرده. مگر اینکه مرد نرسونه. ک متاسفانه الان جوری شده زن و مرد هم کار میکنن بازم کمه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

یا متاهل نشدی یا مرداروندیدی وقتی متاهل شدی دیگ اختیار پولت دست خودت نیست قانونمیگ دست خودته ولی مرد ...

مردا غلط کردن زن اگه مقتدر باشه مرد چطور میخواد حقوقشو ازش بگیره

از هر چی زن توسری خور و بله قربان گوعه بدم میاد که باعث ایجاد همچین دیدگاهی شدن

کارت حقوقم دست خودمه ببینم چطور میخواد حقوقم رو ازم بگیره؟

من حقوقم رو خرج خودم میکنم یعنی در واقع تو مخارج شریکم چون جای اینکه پول ارایشگاه از اون بگیرم خودم هزینه میکنم

اگر پولم رو بخوام توی زندگی هزینه کنم باید کار خونه 50، 50 باشه

خودم سرکار بوم خودم خرج بدم بچه بیارم حاملگی و زایمان و شیردهی رو تحمل کنم بچه داری کنم شوهر داری کنم خونه داری کنم اون وقت شوهر میخوام چیکار؟ شوهر چه همکاری ای تو چرخیدن این زندگی میکنه؟ خرج خودشو میده آشپز و کلفت و پرستار بچه رایگان هم دراختیار داره

ببخشید اگه خشونتی تو کلامم هست بخاطر پررویی مرداس😁

اگ پای بچه درمیون باشه متاسفانه خانم ها زبونشون کوتاه میشه.و کلا داریم تو جامعه مرد سالار زندگی میکن ...

کار کردن فقط برای پول و درآمد نیست

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌