2777
2789
شاغل بودن زن تبعاتی برای زندگی مشترک داره اگه درآمدش باعث رفاه خانواده یشه خوبه در غیر اینصورت فایده ...

نظر شما بی اهمیت و محترم برای خودتونه.

در صورتی میتونید اینجوری سینه کفتری جلو بدید راجب کار نکردنش حرف بزنید که خودتون بتونید یه رفاه کامل فراهم کنید که فکککک نکنمم

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

گلم شما دیگه خودت رو انفاق کردی!حضرت زهرا هم مهریه داشت...امیدوارم ۱۰۰ سال با شوهرت عاشقانه زندگی کن ...

ارزش من به عدد مهریه ام نیست. به شخصیت و جایگاهی هست که برای خودم ساختم.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ پای بچه درمیون باشه متاسفانه خانم ها زبونشون کوتاه میشه.و کلا داریم تو جامعه مرد سالار زندگی میکن ...

نه اصلا چرا کوتاه باشه؟ اتفاقا بچه باشه دست زن باز تره.

دو روز بچه رو بنداز براش برو بزار کو....ن بشوره و اسباب بازی جمع کنه روزی 500بار

بعد ببین زبون زن کوتاه میشه یا مرد

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

شاغل بودن زن تبعاتی برای زندگی مشترک داره اگه درآمدش باعث رفاه خانواده یشه خوبه در غیر اینصورت فایده ...

شما واسه تبعاتش زن شاغل نگیر.درآمد زن مال خونه نیست مال خودشه و اگه زنی حقوقش رو خرج خونه میکنه از سر لطفه نه وظیفه

.

نظر شما بی اهمیت و محترم برای خودتونه.در صورتی میتونید اینجوری سینه کفتری جلو بدید راجب کار نکردنش ح ...

من اجازه نمیدم زنم کار کنه خودم مخارج زندگی رو تامین میکنم

مردا غلط کردن زن اگه مقتدر باشه مرد چطور میخواد حقوقشو ازش بگیرهاز هر چی زن توسری خور و بله قربان گو ...

زندگی متاهلی شراکتی یه. بعدشم خدایی پولی ک مرد میده زنش خرج کنه خیلی گواراتر از پولی هست ک ادم خودش درمیاره خخخ نظر شخصیمه. زن نهایت باید کمک خرج باشه نه منبع اصلی هزینه های خودش.

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ارزش من به عدد مهریه ام نیست. به شخصیت و جایگاهی هست که برای خودم ساختم.

شما انگار نمیدونه مهریه چیه!

مهریه یعنی هدیه !

جالبه از کی تا حالا هدیه ارزش آدم رو نشون میده...

دوما بدون مهریه نمیشه عقد خوند...چون مرد باید بفهمه زن ریحانه هست.

من الله توفیق

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

شما واسه تبعاتش زن شاغل نگیر.درآمد زن مال خونه نیست مال خودشه و اگه زنی حقوقش رو خرج خونه میکنه از س ...

زنی که کار میکنه انرژیی که باید صرف خانواده کنه رو صرف کار میکنه

گلم شما دیگه خودت رو انفاق کردی!حضرت زهرا هم مهریه داشت...امیدوارم ۱۰۰ سال با شوهرت عاشقانه زندگی کن ...

حواست باشه خانم محترم! انفاق یعنی بخشش از سر قدرت.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

من که میخوام خانه دار باشم یه علتش اینه که بدم میاد از مردایی که زن شاغل میگیرن و انتظار دارن زنشون پول بیاره تو زندگی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شاغل

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤