2777
2789
عنوان

رژیم هندوانه

20313 بازدید | 32 پست

کسی گرفته یا شنیده

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هندونه. 

فک کنم باید هی هندونه بخوره آدم . یه صندلی هم بزاره جلو دسشویی که راحت باشه. خخخخخخ

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من پارسال تابستون هندوونه های 5 کیلویی میخریدم و هفته ای دو تا میخوردم

هوا گرم بود کلا میلم فقط به هندوونه میکشید

تا حدی هم وزن کم کردم البته ورزش نمیکردم و کمابیش مصرف بستنی هم داشتم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

مدت رژیم 15 روز است که به 2 قسمت تقسیم می شود:

5روز اول فقط هندوانه می خورید در این 5 روز بیش از 4 کیلو وزن کم خواهید کرد.

10روز بعد رژیم به صورت زیر است:

صبحانه : 1 کاسه جو دو سر 1 تکه کوچک پنیر

میان وعده : هندوانه

نهار: 150 -200 گرم ماهی , مرغ گوشت قرمز کم چرب سرخ نشده با 1 بشقاب سبزیجات

عصرانه و شام: هندوانه

بعد از 15 روز حدود 8کیلو وزن از دست داده اید.

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
حالا من برعکس شما. هندونه میخورم دیگه هیچی نمیتونم بخورم

منم سیر میشم وقتی میخورم

من رژیمم .بخدا اون روز با خودم گفتم کاش رژیم هندونه بود .از بس دوست دارم خدا چه زود حاجتمو برآورده ...

خخخ من از فردا دارم میگیرم 

آره من چند روز گرفتم , وزن کم میشه ولی باید بعدش رعایت کنی و غذاهای کم کالری بخوری وگرنه برمیگرده , میتونی باهاش وزن کم کنی و با کالری شماری تثبیتش کنی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50