خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
آره من چند روز گرفتم , وزن کم میشه ولی باید بعدش رعایت کنی و غذاهای کم کالری بخوری وگرنه برمیگرده , ...
چند روز گرفتی ، چقدر در روز هندوانه میخوردی
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
مدت رژیم 15 روز است که به 2 قسمت تقسیم می شود: 5روز اول فقط هندوانه می خورید در این 5 روز بیش ...
به نظره من که خطرناکه. چون هندونه سردی شدید هست. پنیر هم سردی. ماهی هم سردی. آخرسر آدم سکته میکنه یا لغوه میگیره یا ام اس. البته دور از جون
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
حالا من برعکس شما. هندونه میخورم دیگه هیچی نمیتونم بخورم
البته همون لحظه آدم احساس پری و سیری میکنه اما بعد نیم ساعت شدیدا احساس ضعف میکنم در ثانی طبع هندوانه سرده. برا خیلی ها خصوصا خانومها زیاده رویش خوب نیست. بعدشم درد مفاصل میره.
البته همون لحظه آدم احساس پری و سیری میکنه اما بعد نیم ساعت شدیدا احساس ضعف میکنم در ثانی طبع هندوان ...
بله حق با شماست. اما من همیشه میلم به چیزای سردی میره.البته میدونم برامم خوب نیست چون زیر دلم همیشه سرده. و خانوما باید خودشون و طبعشون رو گرم نگهدارن.
مدت رژیم 15 روز است که به 2 قسمت تقسیم می شود: 5روز اول فقط هندوانه می خورید در این 5 روز بیش ...
سلام، نتیجه داد واقعا؟
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔