2777
2789
عنوان

رژیم هندوانه

| مشاهده متن کامل بحث + 20316 بازدید | 32 پست
مدت رژیم 15 روز است که به 2 قسمت تقسیم می شود: 5روز اول فقط هندوانه می خورید در این 5 روز بیش ...

جو هندوانه پنیر و ماهی همش سردی هست!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
آره من چند روز گرفتم , وزن کم میشه ولی باید بعدش رعایت کنی و غذاهای کم کالری بخوری وگرنه برمیگرده , ...

چند روز گرفتی ، چقدر در روز هندوانه میخوردی 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مدت رژیم 15 روز است که به 2 قسمت تقسیم می شود: 5روز اول فقط هندوانه می خورید در این 5 روز بیش ...

به نظره من که خطرناکه. چون هندونه سردی شدید هست. پنیر هم سردی. ماهی هم سردی. آخرسر آدم سکته میکنه یا لغوه میگیره یا ام اس. البته دور از جون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چند روز گرفتی ، چقدر در روز هندوانه میخوردی 

فکر کنم 4روز , هروقت گرسنه میشدم میخوردم , مقدار معینی نداشت , ولی بعدش کم خوری کردم , این رژیم که شما گذاشتی رعایت نکردم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

عزیزم هندونه طبع سرد داره فشار رو میندازه 

نکنین اینکارا رو 

یه دختر جوون پارسال بخاطر یه رژیم این مدلی تو شهر ما جونش رو از دست داد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

به جای ناهار بخورم چی و شام سبک بخورم 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
حالا من برعکس شما. هندونه میخورم دیگه هیچی نمیتونم بخورم

البته همون لحظه آدم احساس پری و سیری میکنه اما بعد نیم ساعت شدیدا احساس ضعف میکنم در ثانی طبع هندوانه سرده. برا خیلی ها خصوصا خانومها زیاده رویش خوب نیست. بعدشم درد مفاصل میره. 

من موندم چیکار کنم 

البته همون لحظه آدم احساس پری و سیری میکنه اما بعد نیم ساعت شدیدا احساس ضعف میکنم در ثانی طبع هندوان ...

بله حق با شماست. اما من همیشه میلم به چیزای سردی میره.البته میدونم برامم خوب نیست چون زیر دلم همیشه سرده. و خانوما باید خودشون و طبعشون رو گرم نگهدارن.

سلام، نتیجه داد واقعا؟

ای آنکه دوست دارمت  اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔