2777
2789
عنوان

سربازی

110 بازدید | 16 پست

بچه ها عشقم رفته سربازی خیلی کم حوصلس میگه اصن حوصله اون شهر رو ندارم

دیگه اصن قربون صدقه و اینام نمیره سرد شده حس میکنم

ولی هر شب وقتی گوشیو بهش میدن سریع بهم پیام میده ولی تو حرفاش محبت عاطفی نمی بینم گوشیشم نوکیاس چون بهشون اجازه نمیدندچیز دیگه ببرن بنظرتون سرد شده چون رابطرو نمیخاد یا اثرات سربازیه کات کنم بنظرتون؟کسایی که تجربه داشتن بگن عشقتون رفت سربازی بازم قربون صدقتون میرفت ؟

خانم تا دو ماه کلا حال روحی طرف خرابه. کلا محیط سربازی طوریه که هم دلتنگیش زیاده و هم سختی آموزشی. واسه همین حال روحیش خوب نیست. طبیعیه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خانم تا دو ماه کلا حال روحی طرف خرابه. کلا محیط سربازی طوریه که هم دلتنگیش زیاده و هم سختی آموزشی. و ...

خوب بنظرت من چیکار کنم که فک کنه پشتشم بنظرتون زیادی بهش محبت کنم دلشو. نمیزنه ؟این آموزشیش گذشته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب بنظرت من چیکار کنم که فک کنه پشتشم بنظرتون زیادی بهش محبت کنم دلشو. نمیزنه ؟این آموزشیش گذشته

یه عده هستن کلا خیلی وابسته خونه و خانواده هستن تا آخر سربازی اذیت میشن.

شما پارتنر خودتون رو بهتر میشناسید. من به دید خودم هیچ وقت عمرم رو بیشتر از ۶ ماه تو هیچ نوع رابطه ای هدر نمیدم.

یه عده هستن کلا خیلی وابسته خونه و خانواده هستن تا آخر سربازی اذیت میشن. شما پارتنر خودتون رو بهتر م ...

یعنی میگی رابطه کلان خوب نیست؟ما کلا دو سه ماهه باهم آشنا شدیم

یعنی میگی رابطه کلان خوب نیست؟ما کلا دو سه ماهه باهم آشنا شدیم

نمیگم رابطه بده میگم رابطه تو ۶ ماه باید بدونی قراره تهش به کجا برسه، چون عمر آدم بزرگترین سرمایشه.

نمیگم رابطه بده میگم رابطه تو ۶ ماه باید بدونی قراره تهش به کجا برسه، چون عمر آدم بزرگترین سرمایشه.

اره خوب عزیزم درست میگی کاملا حرفتو قبول دارم ولی ما کلا دو تا سه ماهه باهم آشنا شدیم میخواستم بدونم اگه این بد اخلاقیش بخاطر سربازیه که اگه اگه نیست کات کنم

اره خوب عزیزم درست میگی کاملا حرفتو قبول دارم ولی ما کلا دو تا سه ماهه باهم آشنا شدیم میخواستم بدونم ...

وقتی میاد مرخصی اخلاقش چطوره؟

اره خوب عزیزم درست میگی کاملا حرفتو قبول دارم ولی ما کلا دو تا سه ماهه باهم آشنا شدیم میخواستم بدونم ...

هر دو چند سالتونه؟

وقتی میاد مرخصی اخلاقش چطوره؟

ولا حسمیکنم تومرخصی بدتره ولی خیلی اسرار میکنه که همو ببینیم و مشتاق دیدااره ازشم میپرسم چرا اینطوری میگه بخاطر سربازی حالم بده بی حوصلم حوصله پادگانو ندارم خیلی اذیت میشم

ولا حسمیکنم تومرخصی بدتره ولی خیلی اسرار میکنه که همو ببینیم و مشتاق دیدااره ازشم میپرسم چرا اینطوری ...

قبل سربازی باهاش بودی؟

اره قبل سربازی پیشنهاد داد من چند ماه هی ردش میکردم تا بالاخره موفق شد

قبلش چطور بود؟ از سربازیش چند ماه دیگه مونده؟

قبلش چطور بود؟ از سربازیش چند ماه دیگه مونده؟

تازه ازموشیش تموم شده فک کنم یسال دیگه داره

قبلش بهتر بود یه ذره ولی سر کار بود همش اونموقعم اما قربون صدقه و اینارو داشتیم الان حس هیچی رو نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز