وایییییخدا ازتون نگذره جوابتون باخداچرا نمیخونین کامنتامو تو این تایپک بعد نظر بدین؟گفتم بچه اول پسر ...
اول از همه من بیکار نیستم کل کامنت اینجا رو بخونم دوم خب که چی همچین تاپیکی؟ و وقتی یجای پابلیک نظرتو میگی انتظار افکار و نظرات افراد دیگه هم داشته باش
ادم مهمی نیستی که بچه تو مهم باشه یا از چیزی بترسیم فقط داریم میگیم طرز فکرت اشتباهه
شب خوش
اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب بیکار نیستی گت اوتاشتباه میکینی وقتی حال نداری بخونی توهین میکنیآدم مهمی نیستم کامنت گذاشتنت چی ب ...
من تاپیک رو دیدم نظر خودمو گفتم و وقتی جواب منو دادی جوابتو دادم قرار نیست چون توی تاپیک هستم دلیل بر مهم بودن خودت و نظراتت باشه لطفا شما یکی درمورد با فرهنگ بودن صحبت نکن از این به بعد جنبه شنیدن نظرهای متفاوت نداری تاپیک نزن
اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت