2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4792 بازدید | 244 پست
از خودش بی فرهنگ تر نیست با این تاپیکش معلوم نیست چشه فقط دعوا درست کرد و فقط نفرین کردن بلده

با دعای گربه سیاه بارون نمیاد

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تاپیک رو دیدم نظر خودمو گفتم و وقتی جواب منو دادی جوابتو دادم قرار نیست چون توی تاپیک هستم دلیل ب ...

مرسی که اینقدر برات مهمم

که بعد اون همه شب بخیر و حرفی ک بت زدم موندی

من به شما میگم حق باتوعه

اره😂😂

مهربون سایتتونم

مرسی که اینقدر برات مهممکه بعد اون همه شب بخیر و حرفی ک بت زدم موندیمن به شما میگم حق باتوعهاره😂😂

بیچاره متوهم

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

سلامت باشی عزیزگفتم که به کسی بده ک دوس داره...

الان حمله اننحاری بهت میگنن ن خانمای بچه دار..بخصوص دخترای کم سن سایت اعتراضشون بیشتره.من گفتم پسرم بیشتر دخترم محبت میکنه بیشتر دوسش دارم ی حمله های کردن مجبور شدم قفل کنم

ای آه از این زندگی...

از خودش بی فرهنگ تر نیست با این تاپیکش معلوم نیست چشه فقط دعوا درست کرد و فقط نفرین کردن بلده

آتش میزنی، صبرم تمام میکنی
وانگه به تماشا، “دودِ اخلاق” میکنی.
آه از آن روزی که در این بازارِ بیوجدان
ننگ، فروخته شود و شرافت، ارزان بگذری!

مهربون سایتتونم

راست میگه خدایی دختر ها خیلی لوسن وقتی حرف میزنن مامانشون میگه چقدر شیرین زبونه دیگه نمی دونه من دلمه خفش کنم

هر چی هم بزرگتر میشن زبون دراز تر میشن جدیدا فاز پرنسس بودنم میگیرشون اه

هردوشون خوبه من اول از خدا دختر خواستم چون ابجی نداشتم بعدش پسر خواستم ک پشتوانه خواهرش باشه خداروشکر خداجونم صدامو شنید

انلاین شاپ لوازم ارایشی دارم ب قیمت تولیدی کانال روبیکا اگه خواستید درخواست بدین خوشکلا