2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 244 پست
وایییییخدا ازتون نگذره جوابتون باخداچرا نمیخونین کامنتامو تو این تایپک بعد نظر بدین؟گفتم بچه اول پسر ...

اول از همه من بیکار نیستم کل کامنت اینجا رو بخونم دوم خب که چی همچین تاپیکی؟ و وقتی یجای پابلیک نظرتو میگی انتظار افکار و نظرات افراد دیگه هم داشته باش

ادم مهمی نیستی که بچه تو مهم باشه یا از چیزی بترسیم فقط داریم میگیم طرز فکرت اشتباهه

شب خوش

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕💔خب آخه چه فرقی داره دختر که گلی میزنه به سرت که پسر نمیزنه😂

میگن پیر بشی عروس میخواد چکار کنه برات

گفتم سعی میکنم اینقدر پس انداز داشته باشم که پول تو جیبم برام کاری کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول پسر پسر کردی بعدش که بقیه رو انداختی به جون هم گفتی بچه دوم دختر نفرین نکن که خودت از همه بدتری ...

دوستان کسی از ایشون نظر خواست؟

اگه کسی هست اعلام حضور کنه

اگه نیس برو تهه صف

مهربون سایتتونم

و برام جالبه بعصی حرفا و جار و جنجال کردن و لیاقت و این مزخرفات از مادر یه جنس خاصی بیشتر گفته میشه! ...

دقیقا ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دوستان کسی از ایشون نظر خواست؟اگه کسی هست اعلام حضور کنهاگه نیس برو تهه صف

وقتی تاپیک میزنی یعنی ازاد نظر دادن وقتی قانون جای رو بلد نیستی نیا که سنگ رو یخ نشی درضمن تو اول بذار شوهر گیرت بیاد بعد حرف بزن اونجات کپک زد

میگن پیر بشی عروس میخواد چکار کنه برات گفتم سعی میکنم اینقدر پس انداز داشته باشم که پول تو جیبم برام ...

بدبخت دختر مگه رو پیشونیش نوشته شده باید پیری مادر و پدر رو نگه داره؟😐

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

اول از همه من بیکار نیستم کل کامنت اینجا رو بخونم دوم خب که چی همچین تاپیکی؟ و وقتی یجای پابلیک نظرت ...

خب بیکار نیستی گت اوت

اشتباه میکینی وقتی حال نداری بخونی توهین میکنی

آدم مهمی نیستم کامنت گذاشتنت چی بود؟!

منم که خوشحال نشدم از نظر دادنت فقط بی فرهنگیتو جار زدی

با خوش امد به تایپکم نیومدی که بدرقت کنم

بیرون...

شوب توهم خوش

مهربون سایتتونم

وقتی تاپیک میزنی یعنی ازاد نظر دادن وقتی قانون جای رو بلد نیستی نیا که سنگ رو یخ نشی درضمن تو اول بذ ...

الان شما چی میگی؟

باشه حق با توعه من متحول شدم والان میخام 7 تا دختر بزام 😂😂

راضی شدی؟

خب بیرون...

مهربون سایتتونم

خب بیکار نیستی گت اوتاشتباه میکینی وقتی حال نداری بخونی توهین میکنیآدم مهمی نیستم کامنت گذاشتنت چی ب ...

من تاپیک رو دیدم نظر خودمو گفتم و وقتی جواب منو دادی جوابتو دادم قرار نیست چون توی تاپیک هستم دلیل بر مهم بودن خودت و نظراتت باشه لطفا شما یکی درمورد با فرهنگ بودن صحبت نکن از این به بعد جنبه شنیدن نظرهای متفاوت نداری تاپیک نزن

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

من تاپیک رو دیدم نظر خودمو گفتم و وقتی جواب منو دادی جوابتو دادم قرار نیست چون توی تاپیک هستم دلیل ب ...

از خودش بی فرهنگ تر نیست با این تاپیکش معلوم نیست چشه فقط دعوا درست کرد و فقط نفرین کردن بلده