2777
2789
عنوان

چیکار کنم زنیکع شوهرمو ول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 110 پست
کسی پشتم نیس حمایتم نمیکنن چیکار کنم

خانواده و کس و کاری نداره اون زنه بهشون بگی جمعش کنن ؟ یا خانواده شوهرت ؟

ساکت نشین

هیچوقتم که رابطه نداشتی بازم شوهرت حق نداشت خیانت کنه یا یه هرزه پیدا شه که بگه من جور زنتو میکشم ! خدا جفت شونو لعنت کنه و همچنین طرفداراشونو

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم ی مدت خوب میشه بعد ک ابا از اسیاب میوفته دوباره شروع میکنه میره سمت کسی دیگ

نه این دیگه اینقد شلوغ نیست ..این مجازی کاش نبود هیچوقت ..این ،زنه کثیف و از همین مجازی پیدا کرده بود ،از یه شهر دیگه بود،وگرنه میرفتم دم درشون آبروش میبردم،بعد جالبه بهم میگفت چرا طلاقت و نمیگیری طلاق بگیر ،تو که میدونی شوهرت اینجوره ،بعد فهمیدممیخواسته من راضی بشم به طلاق که بعد اونراحت بهش برسه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خانواده و کس و کاری نداره اون زنه بهشون بگی جمعش کنن ؟ یا خانواده شوهرت ؟ساکت نشینهیچوقتم که رابطه ن ...

چرا خانوادش خیلی تلاش کردن زنیکه ول کن نیس همم شوهرم مث کنه چسبیده ب هرزه

نه این دیگه اینقد شلوغ نیست ..این مجازی کاش نبود هیچوقت ..این ،زنه کثیف و از همین مجازی پیدا کرده بو ...

اتفاقن ب منم میگف گفتم چرا طلاق بگیرم شوهرم چیزی برام کم نمیزاره

اتفاقن ب منم میگف گفتم چرا طلاق بگیرم شوهرم چیزی برام کم نمیزاره

پس شوهرت بچسب بخدا ...اینا فقط منتظرن شوهرت ول کنی ..ماها دو راه بیشتر نداریم ..با طلاق یا بمون و بجنگ ...من تا ته ش پای زندگیمم ،نمیزارم زندگیم یه زن خراب از هم بپاشونه و شاد بشه ..تو هم یا بیاد طلاق بگیری یا بمون و بجنگ ...من روزای اول گفتم میمیرمالان حالم خیلی خوبه ولی اون زخم همیشه تازه س و سپردم به خدا

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من خسته شدم فقط خیانت نیس مستاجرم پول نمیده

ماهم همینیم خواهر ،ماشین نداریم مستاجریم،حدود ۲۰ یا ۲۵ حقوقشه در ماه ، اکثرا خرج خوراک میشه به لباس هم نمیرسه ،از یه طرف میگم بهتر که نداره وگرنه خرج امثال زنای کثیفی مثل اینا میکرد

این اتفاق واسه خاله من افتاد زنیکه هرزه زندگیشونو پاشید و بعد ک طلاق گرفتن تازه رفت از خالم به جرم اهانت و تهمت شکایت کرد و خالم حالا باید ۳۰ تومن به دادگاه غرامت بده...

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

تاپیک که فیکه و هدف داراما اگر یک درصد راستهاگر این زنه شوهرتو ول کنهشوهرت میره سمت یکی دیگهاین خانه ...

هدف چی؟

پربازدیدی؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،