2777
2789
عنوان

چیکار کنم زنیکع شوهرمو ول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 110 پست
اگ قرار باشه بی ابرویی سلیطه بازی راه بندازم باید جداشم

چرا باید جدا شی؟؟؟ شوهرت طلاقت میده به زور ر؟؟؟

شاید ترسید دست و پاش رو جمع کرد

اون مرد نمیتونه بچه رو نگه داره

یعنی الان مطلوم نشستی همه جی درست شده؟؟

تو که این ده سال زندگی دیدی و فهمیدی خیانت کار هستش

چرا بچه آوردی

چرا تو این ده سال به فکر جمع کردن و پشتوانه واسه خودت نبودی

منم مثل تو زخم خوردم

ولی نه اینکه ده سال کثافت کاری کنه و فقط نگاه کنم

من اگه واسه دومین بار خیانت کنه و بفهمم قطعا میرم

شده میرم شبا تو مکان های عمومی مثل بیمارستان و... میخوابم ولی میرم

با خودم عهد بستم دفعه دوم نمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ولش کن بذار اونقدر چت کنن تا کور شن از پشت صفحه گوشی چی گیرشون میادخخخ وقتی هیچ راهی برات نمونده ...

مسئله همین جاس بخاطر رابطه دعوا راه میندازه میگ چون تو ب من محل نمیدی من میرم سمت این زنا درصورتی ک من کم نذاشتم میخواد کثافت کاریاشو بنداز گردن من

تو که این ده سال زندگی دیدی و فهمیدی خیانت کار هستش چرا بچه آوردی چرا تو این ده سال به فکر جمع کردن ...

گفتنش راحته.منم ازین حرفا زیاد میزدم.با چی پشتوانه جمع کنم باید ی قرون پول دستم بیاد یان.

چرا باید جدا شی؟؟؟ شوهرت طلاقت میده به زور ر؟؟؟ شاید ترسید دست و پاش رو جمع کرد اون مرد نمیتونه بچه ...

ن چون هزاربار اینکارو کردم ب خودش جم نشده.چون خانوادم معتقدن اگ ابرومونو ممیخوای ببری باید تموم کنی

وقتی دیدی از این لاشی آبی گرم نمیشه و پولی نمیاد دستت خودت به فکر کار کردن میبودی

نمیزاره برم سرکار با چی پول جم میکردم الانم ک افسردگی گرفتم با ی بچه کارای خونمو نمیتونم بکنم چ برسه ب کار بیرون

شوهرم ک ی حروم زاده نجس نطفه اس.من بخدا قسم اگ خانوادم حمایت میکردن ی ثانیه ام با همچین اشغالی نمیمو ...

اون زنیم که وقتی میفهمه طرفش زن و بچه داره و باز همچنان مثل کنه بهش میچسبه و ولش نمیکنه هم همینه

جفت شون به یه اندازه مقصرن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چرا باید جدا شی؟؟؟ شوهرت طلاقت میده به زور ر؟؟؟ شاید ترسید دست و پاش رو جمع کرد اون مرد نمیتونه بچه ...

کسی پشتم نیس یبار کتکم زده بود مامانم نذاشت برم شکایت کنم گف ابرومون میره.الانم میگ دعا میکنم بمیره بجا اینک بگه پاشو جمع کن بیا طلاقتو بگیریم

دقیقن این زنه ام از حرفاش من فهمیدم منظورش اینه شوهرم منو طلاق بده.

ببین من از همونروز کاری کردم الان با شوهرم خیلی خوب شدیم رمز گوشیشم داد بهم ..کلا شوهرم اون مدت سریع عصبی میشد نمیدونم زنه باهاش چیکار میکرد انگار تحت فشارش گذاشته بود حتی سیگار میکشید این که سیگار نمیدونست چیه ..من زندگیم و دوست داشتم و نمیزاشتم هیچوقت اون زنیکه شاد بشه واسه همینم اصلا طلاق نمیگیرم ..اون زن که کثیفه این نباشه میره با یکی دیگه ،آوار میشه روی زندگی یه بدبخت دیگه ..این زنها شیطانن من یه عکسایی ازش دیدم تا لای پاش زانوهاش و عکسش واسه شوهرم گذاشته بود که مثلا اینجوری اینو شهوتی کنه که بکشه سمت خودش ....واقعا چندشممیشه از همچین زنای کثیفی..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ببین من از همونروز کاری کردم الان با شوهرم خیلی خوب شدیم رمز گوشیشم داد بهم ..کلا شوهرم اون مدت سریع ...

بخدا قسم خودمون زنیم ولی یسری ازین زنا شیطانم درس میدن.

ببین من از همونروز کاری کردم الان با شوهرم خیلی خوب شدیم رمز گوشیشم داد بهم ..کلا شوهرم اون مدت سریع ...

شوهرمنم ی مدت خوب میشه بعد ک ابا از اسیاب میوفته دوباره شروع میکنه میره سمت کسی دیگ