2777
2789
عنوان

چیکار کنم زنیکع شوهرمو ول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2017 بازدید | 110 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایتش کتک میخوری دیگ.من ک کسی پشتم نیس طلاق بگیرم.مجبورم خفه بشم

کسی نگفت طلاق بگیری!! ولی حداقل یه گرد و خاکی کن زن!!!

فوقش شما هم کتک بخوری،،،،، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست!!! یه دوتا ظرف بشکون بگو مرتیکه بی آبرو

شوهرت انگار یه ذره حساب نمیبره ازت،،،بگو تا تهش میرم طلاق میگیرم ازت و مهریه ام هم میگیذم ((((الکی)))

برو مهریه رو بزار اجرا ولی طلاق نگیر،،،،

خواست طلاق بده،،، میگی اول مهریه رو بده،،،، میری دادگاه میگی من مهریه رو میخوام و شوهرم خیامت میکنم جلو ی چشام

چرا باهاش میسازی قیامت ب پا کن مهرتو بزار شکایت کن بزار ب خودش لیاد البته شایدم نیاد همچی تموم شه

خانوادم میگن اگ قرار ب مهریه اجرا گذاشتنه باید بچه بدی بهش جدا شی منم از بچم نمیتونم بگذرم فک میکنی اولین باره صدبار رفتم حق طلاقو تعهدو هزارتا فلان بیسار ادم نمیشه

ندارم خانوادم حمایت نمیکنن

عزیزم😢 شغل و پول هم نداری؟ مهرتو بذار اجرا ، نمیشه؟

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

شوهرت مقصر درجه اول

اشتباه میکنی همیشه فقط شوهر مقصر نیست.. ،مثلا من زن که معلوم نبود متاهله یا مطلقه گفت نمیدونسته زن داره،بعد گفت بلاکش کردم از همه ..چند وقت بعد دیدم چت کردن از هیچ جا بلاک نکرده بود .جالبه منو از همه جا بلاک کرده بود ج نده ..شوهرم گفت اون پیام داده من دیگه تمومش کردم بعد رمز گوشیش فهیدم شب خواب بود برداشتم دیدم شوهرم خیلی جدی حرف زده که تمومش کنیم ، ولی اون همش اصرار میکرده منو طلاق بده ،نوشته بود قبلی بازی م داده تو نکن ..زنیکه کثیف شوهر دزد ترشیده ..منم سفت زندگیم و چسبیدم اصلا ما مشکلی نداشتیم باهم ،منم تا این پیامهارو دیدم ، نزاشتم زنیکه هرزه باعث طلاق م بشه ..ریدم دهن هر چی دختر خراب و زن مطلقه خراب ...بهشم گفتم خدا باید تو رو ببخشه تا آخر عمرمم از خدا خواستم جفتشون تواس پس بدن ،سر هر نمازی ..پشتوانه هم نداشتم طلاق بگیرم وضع مالی م که خراب،خدا شاهد همه چیز باور دارم بهش ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خانوادم میگن اگ قرار ب مهریه اجرا گذاشتنه باید بچه بدی بهش جدا شی منم از بچم نمیتونم بگذرم فک میکنی ...

مهریه گذاشتن فقط برای طلاق نیست!!!!

برای ترسوندنه!!! تا کی میخوای اینجوری زنذگی کتی،،، از چی میترسی؟؟؟

خانواده ات رو ول کن،،،، اونا دلشون برای تو نمیسوزه،،، فقط میگن طلاق نگیری بیای ور دلمون

بمون تو خونه ات بگو جرعت داری بهم چیزی بگو تا زنگ بزنم پلیس بیاد

بگو مهریه ام رو میخوام و لی طلاق نمیخوام ،،،همونطور که تو خیامت میکنی هرسری،،،،،

بگو شکایت هم میکنم ازت بخاطر خیانت و فحشا

شکایت مهریه کن تا بفهمه

ن هیچی ندارم صفرم مهریو گذاشتم اجرا باید تمومش کنم دیگ نمیتونم برگردم ب این زندگی

مهریه ات اگه زیاده بذار اجرا و برنگرد به این زندگی، دل شوهرت مریضه

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

پس ولش کن بذار اونقدر چت کنن تا کور شن از پشت صفحه گوشی چی گیرشون میادخخخ وقتی هیچ راهی برات نمونده بی خیال شو حداقل بچت آرامش داشته باشه رابطه هم باهاش نداشته باش

اشتباه میکنی همیشه فقط شوهر مقصر نیست.. ،مثلا من زن که معلوم نبود متاهله یا مطلقه گفت نمیدونسته زن ...

دقیقن این زنه ام از حرفاش من فهمیدم منظورش اینه شوهرم منو طلاق بده.

خانوادم میگن اگ قرار ب مهریه اجرا گذاشتنه باید بچه بدی بهش جدا شی منم از بچم نمیتونم بگذرم فک میکنی ...

دارایی ندارع اگه داره اونارو ب اسم خودت کن

بعد بمون تو زندکیت ولی دیگه نزار دست بهت بزنه