2777
2789

کار شوهرم بازاریه بعد دیدم یه شماره توی پیام شوهرم بهش پیام داده سلام صبح بخیر سمیه

جواب بده سمیه جون

بعد دیدم امروز ۸ دقیقه باهم حرف زدن

فقط این ۸ دقیقه نیستا بازم زنگ بوده ۴ دقیقه و ۲ دقیقه و اینا

قبلا بهش گفتم سمیه جون کیه گفت بابا سن ش بالاس زنه بعد عکس پروفایل شو دیدم همین ۳۰ و خورده ای داره🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چ ربطی داره میخوای منم با عباس اقا باشم بگم عبااااس جووون ببینم خوشت میاد

من تا حالا همچین اتفاقی برام نیفتاده اما خدانکنه بیفته چون ن تنها گوشیو توی چشمش خورد میکنم بلکه خودشم مث سگگگگ میندازم بیرون هررری دنبال لیاقتش

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بگو چ ربطی داره میخوای منم با عباس اقا باشم بگم عبااااس جووون ببینم خوشت میاد من تا حالا همچین اتفاق ...

از اینور میگم کاری نکنم شاید من دارم اشتباه میکنم چیزی نباشه اگه واقعا چیزی نباشه من بده میشم

اصلا منطقی نیس که با یه زن در تماس باشه

الان یه زنس پنجاه ساله با مرد ۲۵ در تماسه

واسه مردا تنوع سوراخ مهمه عزیزم حواستو جمع کن خیلیی،

پسر دایی من مجرده ۱۸ سالشه ولی ماشالا هم خوشگل هم هیکلش ورزشکاریه با یه زنه ۳۹ ساله در تماسه بهش میگم مگه ادم قحطه رفتی با این که همسنه مامانته میگه ای بابا این چیزا دیگه مهم نیس مگه میخوام باهاش ازدواج کنم که به سنش نگا کنم واقعا یه حرف بیشرمانه ای زد میگه من دختر ۱۵ ساله هم دیدم این رنه سنش بالاعه ولی جای جاش خیلی خوش برو روعه دیگه دهنم بسته شد

انقدر الان میرن بوتاکس میکنن سفید میکنن و هزار جور کوفت و زهرمار تزریق میکنن که از مایی که ۲۱ سالمه بهتره🥴😑

از اینور میگم کاری نکنم شاید من دارم اشتباه میکنم چیزی نباشه اگه واقعا چیزی نباشه من بده میشم

عزیزم اصن تو فک کن چیزی نباشه خودش اجازه میده تو اینجوری کنی با مردی؟

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️