2777
2789
عنوان

کتاب بامداد خمار خوندم

189 بازدید | 22 پست

حاوی اسپیوله

حتی به نظرم محبوبه با منصور خوشبخت نمیشه

با وجود هوو و بچه هاشو و حسرت بچه ،بچه های 2 تا هوو هووشو بزرگ میکنه

شوهرش هم در اثر سرطان میمیره و جوون مرگ میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظریه نامحبوبم اینکه رحیم از منصور بهتر بود و محبوبه خودشم خیلی تقصیر کار بود تو رابطه اش با رحیم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

با متصور ک ازدواج میکنه منصور اونو بیشتر دوس داره و اهمیت میده بهش یا زن اولش؟

توی خلوتش به محبوبه محبت میکنه و میگه من تورو بیشتر دوست دارم ولی اولویت زن اولش بوده احترام و امکانات زن اولیه بیشتر بوده

نظریه نامحبوبم اینکه رحیم از منصور بهتر بود و محبوبه خودشم خیلی تقصیر کار بود تو رابطه اش با رحیم

نه کتابشو بخونی همش کتکش میزد خیانت میکرد زن صیغه میکرد و نازایی شو میزد تو سرش

مادرش هم دخالت میکرد

نه کتابشو بخونی همش کتکش میزد خیانت میکرد زن صیغه میکرد و نازایی شو میزد تو سرش مادرش هم دخالت میکرد

حالاچی میشه که طلاق میگیره بعدطلاق میره پیش خانوادش

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
توی خلوتش به محبوبه محبت میکنه و میگه من تورو بیشتر دوست دارم ولی اولویت زن اولش بوده احترام و امکا ...

دلم براش سوخت .. چی میشه ک با محبوبه ازدواج میکنه؟ بعد طلاق محبوبه خوده منصور پیش قدم میشه برا ازدواج؟ ببخشید سوالام زیاد شد اینو دوس داشتم بدونم

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

حالاچی میشه که طلاق میگیره بعدطلاق میره پیش خانوادش

کتک و خیانت میکنه خیلی زیاد

بعدش خونه ای ک بابای محبوبه خریده بود توش زندگی میکردند میگفت باید به اسمم بکنی محبوبه هم فرار میکنه و به پدرش پناه میبره پدرش میبینه خیلی وضعیتش داغونه سه طلاقه اش میکنه