بیکش مدیر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 220 عنوان فیلمی که جنجالی شد | مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 42 پست دوستان شمام این فیلمی که یه آقا خانمش رو مجبور میکنه هم بشه وو پاهای مادرشو ببوسه رو دیدین؟منکه دیدم واقعا حرصی شدم امروز | 06:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32744 جداگرفتنش؟الهی باعث وبانیش تیکه تیکه شه مردم وحشی وبی اعصاب شدن.همون کلیپه ک همسایشون یواشکی فیلم گر ... اره همون کلیپ باعث شد بگیرنش دیگه ..باچوب چنتا زدش یکی از هم محلیه ها🤣 گفت معذرت خاهی کن رفت دست باباشو بوس کرد معذرت خاست وفلان هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 220 طفلک بخاطر بچه اش چه ذلتی رو تحمل کرده خدا کنه فقط بچه اش قدرشناس باشه من که فکر نمیکنم اونم رفتار پدرش رو میبینه دیگه 💔 فقط خدا بداد اون خانم برسه و خودش نجاتش بده همین
hhopee عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 19480 من که فکر نمیکنم اونم رفتار پدرش رو میبینه دیگه 💔 فقط خدا بداد اون خانم برسه و خودش نجاتش بده همین فکر نکنم حس مادرانه اش غلبه داره ترکم 🙂↔️ با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3324 اره همون کلیپ باعث شد بگیرنش دیگه ..باچوب چنتا زدش یکی از هم محلیه ها🤣 گفت معذرت خاهی کن رفت دست با ... خب بعدش خوب بشه ن ک مثل قبل مرتیکه احمق نفهم لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 220 یای گربه کفترای یاروخورده بودتوقفس مرده بودنش زیرش اتیش کرده بودن گربه هه جیغ میزد😭😭😭 بابا اینا دست شیاطین از پشت بستن و این دنیا رو جهنم ساختن لعنتیا
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32744 خب بعدش خوب بشه ن ک مثل قبل مرتیکه احمق نفهم بردنش زندان لابد یا باباشو بردن سالمندان هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3324 بابا اینا دست شیاطین از پشت بستن و این دنیا رو جهنم ساختن لعنتیا همونه هرچندساله یباربای مریضی ساختگی نسل بشرومنقرض میکنن مثل کروناو....آدماخطرناک ترین موجوده روی زمینن لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3324 بردنش زندان لابد یا باباشو بردن سالمندان هم ببرن سالمندان برای هرجفتشون خوبه لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 8540 من ندیدم ولی الان حرص خوردم دختره نباید میبوسید مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 220 من ندیدم ولی الان حرص خوردم دختره نباید میبوسید قربونت وقتی از بچه اش جدا کردن وقتی خونه زندگی ندارن و پیش مادر شوهر زندگی میکنه مجبوره به خاطر فرزندم که شده پای اون مادرشوهر ببوسه 😥 از قدیم میگفتن خانم گرگ بیابون بشه ولی مادر نشه مادر بودن خیلی سخته به خاطر فرزندت هر کاری میکنی