2777
2789
جداگرفتنش؟الهی باعث وبانیش تیکه تیکه شه مردم وحشی وبی اعصاب شدن.همون کلیپه ک همسایشون یواشکی فیلم گر ...

اره همون کلیپ باعث شد بگیرنش دیگه ..

باچوب چنتا زدش یکی از هم محلیه ها🤣 گفت معذرت خاهی کن رفت دست باباشو بوس کرد معذرت خاست وفلان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

طفلک بخاطر بچه اش چه ذلتی رو تحمل کرده خدا کنه فقط بچه اش قدرشناس باشه

من که فکر نمیکنم اونم رفتار پدرش رو میبینه دیگه 💔 فقط خدا بداد اون خانم برسه و خودش نجاتش بده همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که فکر نمیکنم اونم رفتار پدرش رو میبینه دیگه 💔 فقط خدا بداد اون خانم برسه و خودش نجاتش بده همین

فکر نکنم

حس مادرانه اش غلبه داره

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اره همون کلیپ باعث شد بگیرنش دیگه ..باچوب چنتا زدش یکی از هم محلیه ها🤣 گفت معذرت خاهی کن رفت دست با ...

خب بعدش خوب بشه ن ک مثل قبل مرتیکه احمق نفهم

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
یای گربه کفترای یاروخورده بودتوقفس مرده بودنش زیرش اتیش کرده بودن گربه هه جیغ میزد😭😭😭

بابا اینا دست شیاطین از پشت بستن و این دنیا رو جهنم ساختن لعنتیا

خب بعدش خوب بشه ن ک مثل قبل مرتیکه احمق نفهم

بردنش زندان لابد یا باباشو بردن سالمندان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بابا اینا دست شیاطین از پشت بستن و این دنیا رو جهنم ساختن لعنتیا

همونه هرچندساله یباربای مریضی ساختگی نسل بشرومنقرض میکنن مثل کروناو....آدماخطرناک ترین موجوده روی زمینن

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

من ندیدم ولی الان حرص خوردم دختره نباید میبوسید

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من ندیدم ولی الان حرص خوردم دختره نباید میبوسید

قربونت وقتی از بچه اش جدا کردن وقتی خونه زندگی ندارن و پیش مادر شوهر زندگی میکنه مجبوره به خاطر فرزندم که شده پای اون مادرشوهر ببوسه 😥 از قدیم میگفتن خانم گرگ بیابون بشه ولی مادر نشه مادر بودن خیلی سخته به خاطر فرزندت هر کاری میکنی