2777
2789
نه فداتشم به پسر هم داشتن که زود رفت مامانش رو بغل کرد چهار پنج ساله بود پسرش انگار عروس رو از خونه ...

خدایا چطوری جایگاه و مقام زن مخصوصا تازه عروس رو اینجوری میارن پایین حالا خیلی از مرد ها هم تو کامنتا حمایت کرده بودن از این کار 🤬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کلیپ دیدم مرده پیربودباباشم پیربودتوشهرای جنوب بایک سطل اب داشت گوشه حیاط باباشومیشست پیرمرده الزایمرداشت چنان میزدش بامشت وسطل اب الهی بمیره تیکه تیکه بشه 😭😭😭😭😭😭😭

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
زنه هم باید شوهر الاغش رو مجبور کنه پای مادرزنش رو ببوسه

اون بدبخت خم شد بوسید که راش بدن تو خونه و بچش رو بغل کنه الهی بمیرم بچش زودی رفت مامانش و بغل کرد🥹

ی کلیپ دیدم مرده پیربودباباشم پیربودتوشهرای جنوب بایک سطل اب داشت گوشه حیاط باباشومیشست پیرمرده الزا ...

آخ💔خوبه من ندیدم دلشو ندارم عصابم ضعیف میشه اگه این صحنه ها رو ببینم از جونم سیر میشم

ی کلیپ دیدم مرده پیربودباباشم پیربودتوشهرای جنوب بایک سطل اب داشت گوشه حیاط باباشومیشست پیرمرده الزا ...

دیدی بعدش گرفته بودنش میگفت زنم طلاق گرفته کلی بدهی دارم خونه نداریم اجاره اییه ..بابامم میگم وایسا پیره واینمیسته فقط خودم ازش مراقبت میکنم بنده خدا فشار زیادی روش بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خدایا چطوری جایگاه و مقام زن مخصوصا تازه عروس رو اینجوری میارن پایین حالا خیلی از مرد ها هم تو کامنت ...

ههعییی کاش خدا کاری کنه این همه سکوت انصاف نیست😥

آخ💔خوبه من ندیدم دلشو ندارم عصابم ضعیف میشه اگه این صحنه ها رو ببینم از جونم سیر میشم

چجوربضی بچهاگوه ازاب درمیان جیگرم اتیش گرفت ازخدش دفاع نمیکرد😭😭😭

اون بدبخت خم شد بوسید که راش بدن تو خونه و بچش رو بغل کنه الهی بمیرم بچش زودی رفت مامانش و بغل کرد🥹

نمیدونستم فکر کردم واسه روز مادر همچین خواسته ای داره

نگو مادرشوهربازیه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

دیدی بعدش گرفته بودنش میگفت زنم طلاق گرفته کلی بدهی دارم خونه نداریم اجاره اییه ..بابامم میگم وایسا ...

جداگرفتنش؟الهی باعث وبانیش تیکه تیکه شه مردم وحشی وبی اعصاب شدن.همون کلیپه ک همسایشون یواشکی فیلم گرفت ومیگم شمام اونومیگی؟

ههعیی لعنت به اون مادرشوهره کفتار ...خدایا یه کاری کن پس دیگه کی؟🥹

طفلک بخاطر بچه اش چه ذلتی رو تحمل کرده

خدا کنه فقط بچه اش قدرشناس باشه

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

واقعا منم توش موندم چی میشه که بعضیا انسانیت و وجدان ندارن

یای گربه کفترای یاروخورده بودتوقفس مرده بودنش زیرش اتیش کرده بودن گربه هه جیغ میزد😭😭😭