بیکش مدیر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 عنوان فیلمی که جنجالی شد | مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 42 پست دوستان شمام این فیلمی که یه آقا خانمش رو مجبور میکنه هم بشه وو پاهای مادرشو ببوسه رو دیدین؟منکه دیدم واقعا حرصی شدم دیروز | 06:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avacado_cloud عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 3540 نه فداتشم به پسر هم داشتن که زود رفت مامانش رو بغل کرد چهار پنج ساله بود پسرش انگار عروس رو از خونه ... خدایا چطوری جایگاه و مقام زن مخصوصا تازه عروس رو اینجوری میارن پایین حالا خیلی از مرد ها هم تو کامنتا حمایت کرده بودن از این کار 🤬
hhopee عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 19497 زنه هم باید شوهر الاغش رو مجبور کنه پای مادرزنش رو ببوسه ترکم 🙂↔️ با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 من زیاد نسختم چون توفرهنگ اینا عادیه ..ولی اون کلیپ ک طرف باباشو که یه پیرمرد بود کتک میزد خیلی داغو ... قلب آدم بدرد میاد💔
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3325 ی کلیپ دیدم مرده پیربودباباشم پیربودتوشهرای جنوب بایک سطل اب داشت گوشه حیاط باباشومیشست پیرمرده الزایمرداشت چنان میزدش بامشت وسطل اب الهی بمیره تیکه تیکه بشه 😭😭😭😭😭😭😭 لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 زنه هم باید شوهر الاغش رو مجبور کنه پای مادرزنش رو ببوسه اون بدبخت خم شد بوسید که راش بدن تو خونه و بچش رو بغل کنه الهی بمیرم بچش زودی رفت مامانش و بغل کرد🥹
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 ی کلیپ دیدم مرده پیربودباباشم پیربودتوشهرای جنوب بایک سطل اب داشت گوشه حیاط باباشومیشست پیرمرده الزا ... آخ💔خوبه من ندیدم دلشو ندارم عصابم ضعیف میشه اگه این صحنه ها رو ببینم از جونم سیر میشم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32771 ی کلیپ دیدم مرده پیربودباباشم پیربودتوشهرای جنوب بایک سطل اب داشت گوشه حیاط باباشومیشست پیرمرده الزا ... دیدی بعدش گرفته بودنش میگفت زنم طلاق گرفته کلی بدهی دارم خونه نداریم اجاره اییه ..بابامم میگم وایسا پیره واینمیسته فقط خودم ازش مراقبت میکنم بنده خدا فشار زیادی روش بود هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 خدایا چطوری جایگاه و مقام زن مخصوصا تازه عروس رو اینجوری میارن پایین حالا خیلی از مرد ها هم تو کامنت ... ههعییی کاش خدا کاری کنه این همه سکوت انصاف نیست😥
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3325 آخ💔خوبه من ندیدم دلشو ندارم عصابم ضعیف میشه اگه این صحنه ها رو ببینم از جونم سیر میشم چجوربضی بچهاگوه ازاب درمیان جیگرم اتیش گرفت ازخدش دفاع نمیکرد😭😭😭 لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
hhopee عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 19497 اون بدبخت خم شد بوسید که راش بدن تو خونه و بچش رو بغل کنه الهی بمیرم بچش زودی رفت مامانش و بغل کرد🥹 نمیدونستم فکر کردم واسه روز مادر همچین خواسته ای داره نگو مادرشوهربازیه ترکم 🙂↔️ با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 چجوربضی بچهاگوه ازاب درمیان جیگرم اتیش گرفت ازخدش دفاع نمیکرد😭😭😭 واقعا منم توش موندم چی میشه که بعضیا انسانیت و وجدان ندارن
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3325 دیدی بعدش گرفته بودنش میگفت زنم طلاق گرفته کلی بدهی دارم خونه نداریم اجاره اییه ..بابامم میگم وایسا ... جداگرفتنش؟الهی باعث وبانیش تیکه تیکه شه مردم وحشی وبی اعصاب شدن.همون کلیپه ک همسایشون یواشکی فیلم گرفت ومیگم شمام اونومیگی؟ لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
بیکش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 348 نمیدونستم فکر کردم واسه روز مادر همچین خواسته ای داره نگو مادرشوهربازیه ههعیی لعنت به اون مادرشوهره کفتار ...خدایا یه کاری کن پس دیگه کی؟🥹
hhopee عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 19497 ههعیی لعنت به اون مادرشوهره کفتار ...خدایا یه کاری کن پس دیگه کی؟🥹 طفلک بخاطر بچه اش چه ذلتی رو تحمل کرده خدا کنه فقط بچه اش قدرشناس باشه ترکم 🙂↔️ با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم
مامانلپگلی عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3325 واقعا منم توش موندم چی میشه که بعضیا انسانیت و وجدان ندارن یای گربه کفترای یاروخورده بودتوقفس مرده بودنش زیرش اتیش کرده بودن گربه هه جیغ میزد😭😭😭 لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏