2777
2789

پسرعمم تازه از سربازی اومده هیچی نداره خرجشو باباش میده نه شغل داره نه خونه نه ماشین نه هیچی

دوسال بوده با یه دختره دوست بوده عمم میگه گفتم عب نداره کم کم از سرشون میفته ، میگه میومد میگفت بهم پول بده میخوام با دختره برم کافه منم میدادم

میگه یه روز اومد گفت بریم خواستگاری منم گفتم تو هیچی نداری کجا بریم خواستگاری ، میگه رفت به دختره گفت دختره زنگ زد گفت یا بیایید منو بگیرید یا کات کنیم

میگه مام به اصرار پسرم پاشدیم رفتیم خواستگاری همون اول جلو همه گفتم پسر من هیچی نداره لباسای تنشم من خریدم به نظرم یکم صبر کنید شغل پیدا کنه دستش تو جیب خودش باشه بعد ببینیم چی میشه میگه دختره از اونور برگشت گفت نه فعلأ عقد کنیم کم کم شغل پیدا میکنه

عمم میگه هیچ جوره نتونستم قانعشون کنم که این ازدواج درست نیست ، خلاصه پنجشنبه عقدشون بود واقعا نمیدونم یه عده چی فکر میکنن که تن به این ازدواج ها میدن ، بابا عشق و عاشقی رو بذارید دم کوزه آبشو بخورید همش کشکه ، پسفردا که ازدواج کردید دیگه راه برگشتی نیست ها انقد پله های دادگاه رو بالا پایین میکنید که جون به لب میشید ، فقط یه شب گرسنه بخوابید عشق و عاشقی که هیچ دین و ایمانتون هم یادتون میره نکنید این کارو

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جمله های سنگینی ولی خب مگه همه چی پوله؟طرف ممکنه اخلاق نداشته باشه دست بزن و....

متاسفانه بخوای نخوای پول خیلی مسئله ی مهمیه بعد فاکتورهای دیگه

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

اتفاقا همین چند وقت پیش یه دختر و پسر دهه هشتادی ازدواج کردن به قول شما پسره از خودش هیچی که نداره نه کار، نه سرمایه نه تحصیلات بعد دختره حاضر شد ازدواج کنه و اصرار داشتن به ازدواج کردن. برای عقد که پسره به ریال خرج نکرد خانواده دختر خونه و جهیزیه و ماشین دادن به پسره. این طوری لقمه آماده گذاشتن تو دهن پسره. خدا آخر و عاقبت همه جوونا رو بخیر کنه.

شما اصلاً وجود چیزی به اسم خدا توی عالم رو کلاً منکر شدی! خدا پس چی شد؟ مگه روزی رسون خدا نیست؟ مگه خدا تامین زندگی زن و شوهر رو تضمین نکرده؟ فقط گفته از تو حرکت از ما برکت. تو این شرایط بیچارگی که آمار ازدواج پایینه و آمار فرزندآوری پایینتر واهش میکنم یکی هم که به سرش زده بره ازدواج کنه چوب لای چرخش نکنید! برید اگه میتونید زیر پر وبالشونو بگیرید بهشون انرژی بدین تشویقشون کنید! من نمیگم پول اهمیتی نداره! میگم یه فاکتوری هست به اسم خدا که رو دست همه فاکتورهای دیگه است!