2777
2789
عنوان

بعضی دخترا حقشونه هر بلایی سرشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
خوب عمه ات اینا چرا راضی به عقد و گرفتن مجلس و خرج کردن شدن؟

خب دختره تو فشار گذاشته دیگه میگه تهدید میکرد میگفت منو نگیری ولت میکنم پسره هم میگفته زود باشید عقد بگیرید واسمون

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شما اصلاً وجود چیزی به اسم خدا توی عالم رو کلاً منکر شدی! خدا پس چی شد؟ مگه روزی رسون خدا نیست؟ مگه ...

الان چه ربطی داشت؟

کدوم خدا ؟

خدا میاره پول و سرمایه به آدم بده؟

اصلأ بگیم حرف شما درست از ما حرکت از خدا برکت ولی کدوم حرکت ؟ چه حرکتی بزنیم؟ با پول کارگری چیا میشه خرید ؟ طرف نه تحصیلات داره نه موقعیت شغلی مناسب نه هیچی چطوری میخواد به همه چی برسه با طلای ۱۳ میلیونی؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اصلاً وجود چیزی به اسم خدا توی عالم رو کلاً منکر شدی! خدا پس چی شد؟ مگه روزی رسون خدا نیست؟ مگه ...

مثل اینکه شما از غار آنجلس بیرون اومدی و از قیمتا خبر نداری.

خود اسی میگه پسره کار هم نداره.حرکتش کجا بود که خدا برکت بده

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

منم مخالفم ولی بدتر این هست که دخترا بدون عقد وارد رابطه میشن و خودشون را مفت و مجانی در اختیار پسرا میذارن

اگه عقد کنن حداقل پسره نمیتونه راحت کاراشو بکنه و ول کنه بره

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
شاید پسر عمت دست دختره رو گذاشته بوده لای منگنه>>>>چیزه.....اومممم

نه بابا

عمم میگه تهدید میکرد میگفت عقدم نکنید ولتون میکنم یا عقد کنیم یا کات

خب کسی که این کارو کرده باشه نمیگه که کات کنیم

الان چه ربطی داشت؟کدوم خدا ؟خدا میاره پول و سرمایه به آدم بده؟اصلأ بگیم حرف شما درست از ما حرکت از خ ...

این همه آدم دارن یه حرکتی میزنن که زندگی سون میچرخه؟ بله خدا همه شو جور میکنه! میگی نه بشین دست خدا رو ببین! وقتی همه چی به وقتش جور شد به حرف من میرسی!

خوب پیدا می کنه! اونم خدا میرسونه!

من نمیگم خدا نیست.خدا که هست ولی انقدر مثبت اندیشی هم خوب نیست.طرف با حقوق 50 تومن دخل و خرجش به هم نمیخوره حالا دیگه این بنده خدا شغلم که نداره.

از حرفات حس خوبی نگرفتم.حرفات مثل مسئولیه که چشمش رو روی همه چی بسته

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

من نمیگم خدا نیست.خدا که هست ولی انقدر مثبت اندیشی هم خوب نیست.طرف با حقوق 50 تومن دخل و خرجش به هم ...

عزیزم من به مسئولین چه کار دارم؟! همه جای دنیا بالاخره مشکلات مالی هست مملکت ما هم هست! البته نباید باشه. ولی میگم اینکه ما صبر کنیم تا کار گیر بیاره خونه بخره ماشین بخره موهاش رنگ دندوناش میشه! اتفاقاً آدم وقتی ازدواج میکنه هم خدا بیشتر هواشو داره هم خودش انگیزه بیشتری برای کار کردن پیدا میکنه. بسم الله بگن برن تو زندگی تلاششونم بکنن مطمئن باشید خدا براشون میسازه حسابی!