2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 98621 بازدید | 622 پست
عزیزم منظور بدی ندارم ولی خیلیا رو دیدم بخاطر اینکه یه ذره عشوه و ناز نیومدن چقد دم دستی شدن نمونش ش ...

اره میدونم چی میگی گلی

این پاتختی چیه شنیدم ولی نمدونم چی هس؟

یعنی کبودیای ها صورتش بخاطره کتک بوده یا؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا داداش کوجیکا هیچ نیستن این بزرگا خاک برسریه

وایی کلا خیلی بدننن😬😬😂😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره میدونم چی میگی گلی این پاتختی چیه شنیدم ولی نمدونم چی هس؟یعنی کبودیای ها صورتش بخاطره کتک بوده ی ...

نه بابا بخاطر رابطه.. اینقد وحشت کردم والبته چندشم شد

پاتختی روز بعد عروسیه که برای عروس هدیه میارن

انشاالله خوشبخت باشید🌹

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
نه بابا بخاطر رابطه.. اینقد وحشت کردم والبته چندشم شدپاتختی روز بعد عروسیه که برای عروس هدیه میارن ا ...

آها اونا دیگ خیلی تند رفتار کردن 😂

اها مرسی فداتشم

من فقط در حد چند ساعت میرفتم خونشون هیچوقت شبا نمیموندم. بر میگشتم خونه. کلا دوس نداشتم اما تویه اتاق میرفتیم پیش هم.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شوهرم صبر ایوب داره😂اون از چن سالی ک دوست بودیم نیمزاشتم نزدیک بشه بهم هزارتا محدودیت و شرط گذاشته ...

من جای شوهرت باشن تو روز هتل میگیرم

بهشونم نمیگم. الکی میگم میرین بازار 😁

اینایی ک میاین میگین سردیم دقیقا برای چی ازدواج کردین؟؟

بنظرم گناهه کسی ک سرده و قبل ازدواج ب اون بخت برگشته نگه.

مثل اینه که با ی ادم شکمو ازدواج کنی و از غذا درست کردن متنفر باشی و همیشه گازت سرد باشه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
آره ولی کاش نمیرفتماگه نمیرفتم تو دوران عقد طلاق میگرفتم

اخی چرا خب

من فقط در حد چند ساعت میرفتم خونشون هیچوقت شبا نمیموندم. بر میگشتم خونه. کلا دوس نداشتم اما تویه اتا ...

ک اینطور چرا دوس نداشتی ؟

من جای شوهرت باشن تو روز هتل میگیرمبهشونم نمیگم. الکی میگم میرین بازار 😁

خب هتل نیس شهرمون کوچیکه😬😂😂

اینایی ک میاین میگین سردیم دقیقا برای چی ازدواج کردین؟؟بنظرم گناهه کسی ک سرده و قبل ازدواج ب اون بخت ...

اره دقیقااا نظرم با نظرت هم نظره

اخی چرا خب

همون دوران نامزدی فهمیدم اخلاقش بده بهم نمیخوریم تفاهم نداریم ولی خب چون قاف داده بودم نتونستم جدا شم گفتم بزار برم سر زندگیم شاید درست شد ، درست شد یمدت گفتم پس خداروشکر حتما حکمتی بوده

دوباره خواهر درد ناعلاج گرفتش وارد عمل شد و نذاشت و الان دارم طلاق میگیرم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂