2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 93585 بازدید | 622 پست
وای بیچاره شوهرت. الان دخترای مجرد هزار و یک کار با دوست پسرشون میکنن. اونوقت شما شوهر عقدیت هست چرا ...

شوهرم صبر ایوب داره😂اون از چن سالی ک دوست بودیم نیمزاشتم نزدیک بشه بهم هزارتا محدودیت و شرط گذاشته بودم براش اینم از الان😬😂😂

خب خونواده اجازه نمیدن میگن زشته .. حتی دستشم میگیرم میگن چطوری روت میشه جلو ما 🫤🫤🫤

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ۱۰۰ سال پیشهبپا بذارن برای زن و شوهر

فعلا ما تو ۱۰۰ سال پیش زندگی میکینم😭😭😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

مال من اولا جدا انداختن بعد با هم البته فرقی نداشت پشتشو میکرد به من جاشو با فاصله یک بالش و به جای ...

وا چرا اینکارو میکرد؟🫤

دلم رابطه خواس خوشبحالتون شوهر دارین 🥲

عزیزممم

انشالله عروس بشی

شوهر داریم ولی رابطه رو ن😂😂

وااا دیگه انقدرم سخت گیری لازم نیست😐😐وسط روز برید هتل یکم خلوت کنید حتما باید شب باشه مگه

اخه شهرمون کوچیکه هتل متل ندارع 😭😂😂😭😂

شوهرمم میگ این چیه همش باید یواشکی و اینا مگ زنم نیستی دیگ

من که عقدعروسیم باهم بود

چقد خوب😍😍دوران نامزدی چی؟

وا چرا اینکارو میکرد؟🫤

مادرش زوری زنش داد واسه همون بی توجهی بد اخلاق خیلی کم خوب بودیم سرد بود منو هفته ای یکبار میدید اونم با من حرف نمیزد با خانوادم حرف میزد به زور هیچ جا نمیومد بیرون کم میرفتیم خودشیفته بود زنگ نمیرد بهم اولویتش نبودم آخرشم جدا شدیم حتی تلاشم نکرد الان حالم اصلا خوب نیست با وجود این کاراش من همه کار براش کردم همه کار گریه میکنم همش ناراحتم افسرده ام ...دل شکسته ام چون اون اولین پسر زندگیم بود

خدااااا
مادرش زوری زنش داد واسه همون بی توجهی بد اخلاق خیلی کم خوب بودیم سرد بود منو هفته ای یکبار میدید او ...

اخیی کاش همچنین پسرای وارد زندگی هیچ دختری نشن وقتی صحبت کردن و محبت کردن و احترام گذاشتن و یاد نگرفتن

بجا افسردگی ناراحتی ب خودت برس گلی حال خودتو خودت خوب کن انشالله یکی میاد تو زندگیت ک ویژگیی های ی مرد واقعی و داشته باشه 🎀✨🧡

مگه تو حضور بقیه میشه رابطه داشت😄😄

من گفتم تو حضور بقیه😐😂😂

من گفتم پیش هم میخابیدن یا ن