2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 119211 بازدید | 622 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاین خونه ما حسابی راحت باشین عزیزم من خونه مامانم نزدیکه شب میرم اونجا😅😅

ای جانم چقد خوب درک میکنیییی😂😂😂😂🧡

ادرس خونتون؟,😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

من وشوهرم ی شهردیگه بودیم زودم عروسی کردیم

چقد خوب که زود عروسی کردین پس پی پی شهم خوابیدنو اینا نبودین😂🤣

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

طفلیا الان دیگه نباید اذیتتون کنن والا زن وشوهرینالان دوس پسر دوس دخترا باهم رابطه دارن شما که جای خ ...

والا خیلی اذیتمون میکنن بابا گناه داریممممم😭😭🤣🤣

یبار قرار شد برم خونه مادرو شوهرم بمونم چون کار داشتم بعد مامانم گف ب شرطی میزارم ک همسرم بره خونه ما یعنی پیش مامانمو بابام😭😂😂 اونم رف خونه ما موند 😭😭😭😭😭🤣🤦🏻♀️

فدات شم ❤️درست میشه رفتید خونه خودتون جبران کنید 😉🙈

انشالله امیدم ب همونه🫠😂😂😂 ولی خیلی طول میکشنههه

من همسرم خونه ما شب نمیمونه اصلا تا حالا تو اتاق من نیومده ولی من خونه اونا میرم میمونم ما بیشتر سف ...

چرا نیومده تو اتاقتون😐؟

اها بازم خوبه ای جانم سفررر🫠😂

مارسم داریم بعدعقدباهم باشیم حتی شباچرخشی توهفته 🙃

کجا زندگی میکنی دادا😂😂😂😂😂😭😭😭

والا خیلی اذیتمون میکنن بابا گناه داریممممم😭😭🤣🤣 یبار قرار شد برم خونه مادرو شوهرم بمونم چون کار ...

وااا دیگه انقدرم سخت گیری لازم نیست😐😐

وسط روز برید هتل یکم خلوت کنید حتما باید شب باشه مگه

😐چه سوال عجیبیالان با دوس پسرشون میخوابن تو میگی شوهرشون وا

آخه من خودم نمیخابم با شوهرم 😭😭😭😂

بستگی به رسم و رسومات شهر و خانواده دارهاره ما هفته ای سه چهار شب پیش هم بودیماتاقمون هم جدا بود و ر ...

چقد خوب🫠🫠

رسم و رسوم ما اجازه نمیده حتی میگن تو جمع کنار هم نشسته زشتهههه😭😭😭😂

اره نسبت به داداشم خیلی روشنفکره

😂😂😂👌🏻بازم خداروشکررر

وای گفتی داداشش🤦🏻♀️🤦🏻♀️من دستم ب دست شوهرمم بخوره میره میگ مامانم و بابام بغلش کرد چیکا کرد 😬😬😬

عزیزمی انشالله خوشبخت بشی من الان چهارده سال متاهل ام به پسر کلاس چهارم دارم

فداتشم گلی چقد خوب خداحفظش کنه انشالله همیشه دلتون شاد باشه