2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 30463 بازدید | 517 پست
والا زندگی ب کامتونه🥲😂😂😂

عزیزمی انشالله خوشبخت بشی من الان چهارده سال متاهل ام به پسر کلاس چهارم دارم

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۲شوهرم ۳۸.ببین شوهرم همه کاری برام میکنه کلی نوازش و ماساژ و همه جوره هم به خودش میرسه و ظاهرش خ ...

بزن گوگل درمان واژینیسموس با درست کردن دیلاتور خانگی و ورزش کگل...از یه گوش پاک کن دخول شروع میشه تا بیشتر بشه...حتما انجام بده درمانت همینه..از ژل لوبریکانت استفاده کن بی حس میکنه یکم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
ای جانم 🫣😂 ولی من نه اصلا🫤

مال من اولا جدا انداختن بعد با هم البته فرقی نداشت پشتشو میکرد به من جاشو با فاصله یک بالش و به جای من بالش بغل میکرد منم طلاق گرفتم همون دوران عقد

خدااااا