2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 96576 بازدید | 622 پست
خوب راضی بوده شوهرت من رابطه نمیخاد ازم وقتی میگ میترسم تو دلم بمونه ی شب کنارت بخابم🥲

بعضی وقتا شده سر این موضوع هم بحث کنیم ولی خب بیشتر وقتا من دستبسرش میکردم

شب خوابیدن هم نه حقیقت نه خوابیدم پیش هم با اینکه من چند روزی میرفتم خونه اونا میموندم ولی شبو دیگه پیش هم نمیخوابیدم ته تهش یکی دوبار ظهر کنار هم خوابیدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی ما تو عقد تااا دلت بخواد دعوا میکردیم ولی قهرامون طول نمیکشید قهر طول بکشه رابطه بی مزه مبشه

واییی جدی میگی

من خیلی خیییلی میترسم یعنی طبیعیه ؟

طول نمیکشه در حد ی روز

به امید ارزو های قشنگمممم

نه بنظر من اوکیه ما دیگه خیلیی میشد یه هفته الانم که ازدواج کردم ته ته تههه قهرامون یه هفتس

نه ما اونجوری نیستیم خداروشکر

ما سر چیزای خیلی چرت دعوا میکنیم

میترسم شوهرم سرد شه :(

به امید ارزو های قشنگمممم

آره مزه میده ولی میدونی چیه فک میکنم خیلی آدم بی ارزش میشه

گلی کسیم نگفته خودمونو بی ارزش کنیم بعد شوهر ک نمیشه بی ارزش شد محرمه دیگ🫤🫤

من منظورمم کنار هم خوابیدن بود همین

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ما سر چیزای چرت همش باهم دعوا میکنیم شماهم دعوا میکنید؟

ن دعوا نداریم

من فقط یکم گیرم اونم در کمال ارامش و خونسردی راه میاد باهام😂 تهش پشیمون میشم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بعضی وقتا شده سر این موضوع هم بحث کنیم ولی خب بیشتر وقتا من دستبسرش میکردمشب خوابیدن هم نه حقیقت نه ...

خوبه

خب چرا وقتی شرایطشو داشتین؟

ن من ظهرم نشده تا حالا کنار هم بخابیم وقتیم تو اتاقیم داداشم ۱۰ بار میادو میره الکی هرچیم مامانم میگ در بزن انگار نه انگار 🫤🫤🫤😂

چند وقته عقدید ؟؟ چقد پیش هم میرید؟

تقریبا ۱ سالی میشه

کل تابستون پیش هم بودیم صحبش میومد تا اخر شب بعدش میرف همین چرخه😂

ولی الان ن جمعه ها کلا پیش همیم و بقیه روزام در خد یکی دوساعت جور بشه

گلی کسیم نگفته خودمونو بی ارزش کنیم بعد شوهر ک نمیشه بی ارزش شد محرمه دیگ🫤🫤من منظورمم کنار هم خواب ...

عزیزم منظور بدی ندارم ولی خیلیا رو دیدم بخاطر اینکه یه ذره عشوه و ناز نیومدن چقد دم دستی شدن

نمونش شوهر دختر عموم یه مدتی رو باهم بودند دختره هم خیلی راحت ولی پاتختی که رفتیم بزور کبودی های صورت و گونه رو با کرم پودر پوشونده بودن.. یه لحظه وحشت کردم دیدمش

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers