2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 97432 بازدید | 622 پست
تو دوران عقدم آره همیشه پیش هم میخوابیم خونه اونا ک دو طبقس میریم طبقه بالا هیچکس نیست راحتیم

چقد خوبببب

من نمیزارنننن😭😭😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دوران عقد که عیبی ندارهمگه عقد نکردید

چرا ولی نمیزارن میگن زشتهههه

😭😭😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای فکر کن حالا الانم جا داریم همه چی اوکیه بچه هامون هستن تا دیر وخت نمیخوابن🥲🤣🤣🤣

من نمیذارم پسرمون روز بخوابه

کلیم کلاس ورزشی میره تو روز

شب نهایت تا ۱۰ خوابه

راحتیم 🤣🤣🤣😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خدایش چراباید سردوگرم باهم بیفتن آخه من یکی میخوام اصلا رابطه نخواد کی حاضره عوض کنیم🤣

نه عزیزم رابطه نخواد ک زندگی بی معنا میشه من خودمم گرمم ولی شوهرم زیادی اذیت میکنه بعدشم هی ببخشید و معذرتخواهی میکنه میگم فدای سرت نوش جونت😅😅

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

بستگی به رسم و رسوم خانوادگیتون داره

رسم و رسوم خانوادگی اینه ک حتی کنارهم نشینم تو جمع😐😐

خدایش چراباید سردوگرم باهم بیفتن آخه من یکی میخوام اصلا رابطه نخواد کی حاضره عوض کنیم🤣

گفتم که قبلا بزن تو دیوار شاید پیدا شه😅😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من نمیذارم پسرمون روز بخوابهکلیم کلاس ورزشی میره تو روز شب نهایت تا ۱۰ خوابه راحتیم 🤣🤣🤣😊

مث بچه های داداشمه اونا ۱۰میخوابن تا صب مث فرشته ها تکونم نمیخورن نه دخترمن هم دیر و بزور میخوابه هم شب صدبار صدام میزنه آب میخواد فلان میخواد😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

من که هیچ وقت نذاشتم خودمولی از مامانمم میترسیدم خب😂 چون اگه من برم وسط نیویورک هم مثلا یه چیزی بخو ...

😂🤣😂 من سطحی کار ندارم ولی خب لااقل بزارن پیش هم بخابیم واقعا نیازه اینا🥲😂😂 اره خونه خود ادم ک ی چیز دیگ اس

گول خوردن نبوده خب خودشم میدونست و مردا رو میشناسه😂

😂🤣🤣🤣پ پایه اس ایولللل👌🏻👌🏻😂

مث بچه های داداشمه اونا ۱۰میخوابن تا صب مث فرشته ها تکونم نمیخورن نه دخترمن هم دیر و بزور میخوابه هم ...

سخته واقعا 😁😁😁

میشه یه سوال بپرسم ازتون دوستیتون اولش چطور بود؟!آزمون اول قصد بر ازدواج بوده؟!

اره گلی دوستیمون از همون اولش ک اومد جلو گف قصدش جدیه منم عاشقش بودم اونم همینطور و اینم هردومون میدونستیم🥲😂

اره میومدم تو خونمون

میومد تو خونتون درست کنارهم میخابیدین😂😂😂