2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 97719 بازدید | 622 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایااا😂😂حالا من جا شما بودم جام قبرستون بود میگفتن ابرومونو بردی😐😐🤦🏻♀️😂من با همسرم دوست ...

میشه یه سوال بپرسم ازتون

دوستیتون اولش چطور بود؟!

آزمون اول قصد بر ازدواج بوده؟!

تا دلت بخواد 🥰🥰🥰🥰🥰

مگه میشه عشقت کنارت باشه و دلت نخواد پیشش باشی🙈

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من یکساله عقدم یکبارم پیشش نخوابیدم شب😕

چه عجیب و سخت😕

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
😂من برعکس شما😂🤦🏻♀️ولی شوهرم خیلی اعتراض داره از اینک کنارهم نمیخابیم

ما کل دوران نامزدی سر این خوابیدن دعوا داشتیم چون ما جا نداشتیم خونه میساختیم اونم میخواست منو ببره اتاقش ک مامانش خیلی مذهبی بود نمیزاشت بلاخره مجبور شدیم با ماشین بریم دورا از شهر و ایشون ب خواسته اشون برسن😆😆😆😅

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

ما کل دوران نامزدی سر این خوابیدن دعوا داشتیم چون ما جا نداشتیم خونه میساختیم اونم میخواست منو ببره ...

چه با استرس بوده 🤣🤣🤣