2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 119343 بازدید | 622 پست
کجاش خوبهدوتا بچه پشت سر هم

منم باردارم تو بارداری هم رابطه دارین من همش همسرممیگهبچهچیزیش نشه دور میشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زشت بود دیگه مااول نامزد بودیم ی محرمیت بینمون بودصیغه شدیم تا۴ماه بعدم ۱سال عقد بودیم همش دنبال ...

🤣😂😂😂 چه اشکالی داره بابا هسمرته خب نامحرم ک نبوده گناه داشته اونم

خونوادهم خوب کار نداشتن 😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

چقدم خوب👌🏻😂حالا من یبار قرار بود برم خونشون بمونم کار داشتیم اخه مامانم گفت ب شرطی میزارم ک همسرم ...

ووای مادرت تو این زمونه زندگی نمیکنه ملت با دوست پسراشون میرن سفر من تازه عروس سال نود چهارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوبه باز ما حتی مسافرتم رفتیم نزاشتن پیش هم بمونیم🫤

نه ما دونفری مسافرت رفتیم

از بابام اجازه گرفتیم که بریم مسافرت گفت چه خبره ماه عسله🤣 دیگه رفتیم ماه عسلم شد وهنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم😅

انشاالله شرایطتون زودتر جور بشه برید خونه خودتونمنم سه ماه رفتم خونه خودم کنار شوهرم راحت میخوابیدم ...

مرسی گلم فداتشم

اره ما خیلی سخت میگیرن بهمون شما باز خوب بوده ماعم قراره خیلی عقد بمونیم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

😭 عزیزم برید هتل 😐 یه دل سیررر

😂😂😂نمیزارننن🤣🤣

ووای مادرت تو این زمونه زندگی نمیکنه ملت با دوست پسراشون میرن سفر من تازه عروس سال نود چهارم

مامانم ب شدت سختگیرررررر ب شدتتتت

نه ما دونفری مسافرت رفتیم از بابام اجازه گرفتیم که بریم مسافرت گفت چه خبره ماه عسله🤣 دیگه رفتیم ماه ...

🤣😂😂😂😂پایدار گل

خوب گولش زدین😂😂

خونه خودمون نهخونه عموم(پدرشوهرم) ک میرم آره پیش همسرم میخوابم😅

خیلیم عالی

من ک نیمزارن ب هیچ وجههه😂💔

بله عقد کردیم ازهمه شب خوابیدیم کنار هم تو نامزدی هم همینطور

چقد خوب 😂😂👌🏻

پایدارگل

چجوری کاریتون نداشتن