2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 98615 بازدید | 622 پست
تو دوران عقدم آره همیشه پیش هم میخوابیم خونه اونا ک دو طبقس میریم طبقه بالا هیچکس نیست راحتیم

چقد خوبببب

من نمیزارنننن😭😭😂😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دوران عقد که عیبی ندارهمگه عقد نکردید

چرا ولی نمیزارن میگن زشتهههه

😭😭😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای فکر کن حالا الانم جا داریم همه چی اوکیه بچه هامون هستن تا دیر وخت نمیخوابن🥲🤣🤣🤣

من نمیذارم پسرمون روز بخوابه

کلیم کلاس ورزشی میره تو روز

شب نهایت تا ۱۰ خوابه

راحتیم 🤣🤣🤣😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خدایش چراباید سردوگرم باهم بیفتن آخه من یکی میخوام اصلا رابطه نخواد کی حاضره عوض کنیم🤣

نه عزیزم رابطه نخواد ک زندگی بی معنا میشه من خودمم گرمم ولی شوهرم زیادی اذیت میکنه بعدشم هی ببخشید و معذرتخواهی میکنه میگم فدای سرت نوش جونت😅😅

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

بستگی به رسم و رسوم خانوادگیتون داره

رسم و رسوم خانوادگی اینه ک حتی کنارهم نشینم تو جمع😐😐

خدایش چراباید سردوگرم باهم بیفتن آخه من یکی میخوام اصلا رابطه نخواد کی حاضره عوض کنیم🤣

گفتم که قبلا بزن تو دیوار شاید پیدا شه😅😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من نمیذارم پسرمون روز بخوابهکلیم کلاس ورزشی میره تو روز شب نهایت تا ۱۰ خوابه راحتیم 🤣🤣🤣😊

مث بچه های داداشمه اونا ۱۰میخوابن تا صب مث فرشته ها تکونم نمیخورن نه دخترمن هم دیر و بزور میخوابه هم شب صدبار صدام میزنه آب میخواد فلان میخواد😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

من که هیچ وقت نذاشتم خودمولی از مامانمم میترسیدم خب😂 چون اگه من برم وسط نیویورک هم مثلا یه چیزی بخو ...

😂🤣😂 من سطحی کار ندارم ولی خب لااقل بزارن پیش هم بخابیم واقعا نیازه اینا🥲😂😂 اره خونه خود ادم ک ی چیز دیگ اس

گول خوردن نبوده خب خودشم میدونست و مردا رو میشناسه😂

😂🤣🤣🤣پ پایه اس ایولللل👌🏻👌🏻😂

مث بچه های داداشمه اونا ۱۰میخوابن تا صب مث فرشته ها تکونم نمیخورن نه دخترمن هم دیر و بزور میخوابه هم ...

سخته واقعا 😁😁😁

میشه یه سوال بپرسم ازتون دوستیتون اولش چطور بود؟!آزمون اول قصد بر ازدواج بوده؟!

اره گلی دوستیمون از همون اولش ک اومد جلو گف قصدش جدیه منم عاشقش بودم اونم همینطور و اینم هردومون میدونستیم🥲😂

اره میومدم تو خونمون

میومد تو خونتون درست کنارهم میخابیدین😂😂😂