2777
2789
عنوان

وقتی خواهر شوهرتون فتنه کنه خودتون جوابش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست
دارم روانی میشم به خدا مدام پیش خودم حرف میزنم پریشب همه باهام قهر بودن این مدام بهم متلک میگفت دورو ...

چرا عزیزمممم یعنی باهاشون خوب شدی؟

مجبوری مگه شوهرت چیکار میکنه ؟

بمیرم برا دلت😔

دارم روانی میشم به خدا مدام پیش خودم حرف میزنم پریشب همه باهام قهر بودن این مدام بهم متلک میگفت دورو ...

خانواده شوهر منم همینن

با او دوتا جاری میگن میخندن گرم به من که میرسه اصلا حرف نمیزنن بخدا

گفتم شاید مشکل از رفتارمه نمیدونم

دیگه با خاهر بزرگش ی کم راحتم گفتم اون گفت والا میگن فقط تو کارا رو بیصدا میکنی اینا گفتم پس ایرادم چیه که اینطور ب خورد میکنن بگن تا خودم رو اصلاح کنم گفت والا اونا میگن اون میشمون نمیشینه هیچی ۲ساله نشستم تا خودم حرف نزدم نمیزدن تازه به زور جوابم رو دادن

گفتم سیم ترمز رو ببرم دیگه بهتره

دیدم همین خاهرش که ی کم بهتره به طعنه گفت خاهرام گفتن ما اگه از کسی خوشمون نیاد دیگه اون طرف هیجوقت به چشممون نمیاد

منم فهمیدم

این دو روزه با یک حرکت خاهرش که بار اولشون نبود اینقد گریه کردم که خدا اگه تو دیدی من خطا کردم بگذر

خطا نکردم سپردم به خودت که منتظرم نه دیر زودم منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا به شوهرم میگفتم

اما برای شوهرم همیشه خانواده ش آدم خوب ومن آدم بد داستان بودم، دقیقا همه چیز برعکس میشد

وقتی دیدم هرکاری کنن من بدم

پاشونو از زندگیم بریدم

و پرتشون کردم بیرون از زندگیم

خدا رو شکر از وقتی قطع ارتباط کردم آرامش دارم

اما شوهرم جووونش میخواد در بیاد که با خانواده ش قهرم

بااینکه مقصر اونان، هزار بار گفت بیا برو دست بوسی مادر

گفتم مرده شور خودت و مادرت وببره

هزار بار بهت گفتم

محل نذاشتی

حالا خودم وارد عمل شدم

خانواده ت هم اگه بیان خونه م

ازت طلاق میگیرم

خلاصه که اونا بال بال میزنن که دوباره بیان دخالت کنن

منم اصلا دلم نمیخواد بهشون رو بدم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

چی بگم به شوهرم چطور بفهمونم که نفر اول زندگیش منمشاید اصلا حرف زدن بلد نیستم باشوهرم ترو خدا یادم ب ...

دوست داری چنان شوهرداری یاد بگیری که همیشه حرف،حرفه تو باشه ؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خانواده شوهر منم همیننبا او دوتا جاری میگن میخندن گرم به من که میرسه اصلا حرف نمیزنن بخداگفتم شاید م ...

میخوام بهت محل ندن مقصر تویی که

نقطه ضعف دسشون دادی اصلا خودت محتاج نشون نده

ساده ایی ها😑 خواهر من نقطه ضعفت دارن میخوان اذیتت کنن به خودت برس اتفاقا جلوشون لباس قشنگت بزار به گوششون برسه چقدر بی تفاوتی و اونا چقدر حقیرن

ارع چطوی

تو کلاسای همسرداری مومنانه آقای حسینی شرکت کن

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

میخوام بهت محل ندن مقصر تویی که نقطه ضعف دسشون دادی اصلا خودت محتاج نشون ندهساده ایی ها😑 خواهر من ن ...

ی مدت اصلا جز سلام هیج کاری دیگه نمیکردم تاثیر نداشت

ولی دوباره میخام برگردم رو همون روال فقط سلام و احولپرسی تمام

به خدا گفتم به همون لحظه ای که با لبخند از خونه میزنم بیرون با دل شکسته میام خونه سپردمش به خودت سپردمشون که دلم رو شسکتن

شوهرم دیروز رفت باهاش نرفتم اینقد ناراحت شد

چقد التماس کرد فقط الکی بهونه هوا رو آوردم چی بگم بهش وقتی چیزی جز جنگ بیشتر نمیشه

کاش خودش بگه هر وقت دلت خاست بیا دلت نخاست نیا

میگه هر جا رفتم باهام باش کنارم باش بدون تو جای نمیرم

پیجش کجاست

تو ایتا یه کانال هس به اسم تنها مسیر آرامش که عکسش یه حاج آقای جوونیه وارد کانال شدی کلاسا سنجاق شده کلاس همسرداری شرکت کن و مو به مو تمرین هارو انجام بده

دعام میکنی تا آخر عمرت

ی مدت اصلا جز سلام هیج کاری دیگه نمیکردم تاثیر نداشتولی دوباره میخام برگردم رو همون روال فقط سلام و ...

طفلی شوهرتم گیر کرده مثل شوهر من بین یه مشت ادم دیونه بابا یبار جلوشون وایسن تموم مقصر شوهرامونن

طفلی شوهرتم گیر کرده مثل شوهر من بین یه مشت ادم دیونه بابا یبار جلوشون وایسن تموم مقصر شوهرامونن

چی بگم

شوهرم وابسته است به اون محیط

میگه میرم اونجا روحم تازه میشه

همه همو میشناسن میشینن کنار هم مردمش کنار ی درختی جمعشون باصفاست واقعا

خونه نه ها روستاشون رو میگم وگرنه شوهرمم به عشق این جمعا میره کنار خونوادش نمیمونه زیاد

چرا عزیزمممم یعنی باهاشون خوب شدی؟مجبوری مگه شوهرت چیکار میکنه ؟بمیرم برا دلت😔

خدا حفظت کنه چون زورش به اونا نمیرسه یه جوری جلوه میده انگار من آدم بدیم باید اوضاع رو درست کنم ولی به خدا من آدم تنش نیستم اصلا

چی بگمشوهرم وابسته است به اون محیطمیگه میرم اونجا روحم تازه میشههمه همو میشناسن میشینن کنار هم مردمش ...

چقدر شرایط ماها مثل همه منم ازشون دورم ولی اینبار شوهرم گفتم تنها برو بهانش کردم حاملگیم راحت بودم