2777
2789
عنوان

وقتی خواهر شوهرتون فتنه کنه خودتون جوابش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 55 پست
چرا عزیزمممم یعنی باهاشون خوب شدی؟مجبوری مگه شوهرت چیکار میکنه ؟بمیرم برا دلت😔

میدونی مشاورم میگه میزان خودشیفتگی خانواده ی همسرم بالاست و هیچ جوره کوتاه نمیان چسبیده به خونه ی همشونم ازشون میترسم کلا لرزش دست و تپش قلب و... اینا یه مدته گرفتم

خدا حفظت کنه چون زورش به اونا نمیرسه یه جوری جلوه میده انگار من آدم بدیم باید اوضاع رو درست کنم ولی ...

شوهر منم همین دیونس خواهرش حرف زده منم جوابش دادم😑بعد به اونا میگه چرااین حرفو زدین زنم اذیتم میکنه

نمیگه تو باحرفت اذیتم کردی میگه زنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی مشاورم میگه میزان خودشیفتگی خانواده ی همسرم بالاست و هیچ جوره کوتاه نمیان چسبیده به خونه ی هم ...

وای نگو ترو خدا فاصله یک طرفه بگیر برو باشگاه سرگرم شو تمام

راستی یادم رفته بود میتونی یک طرفه قطع رابطع کنی؟بگو بخاطر شرایط بچمون دکتر گفته مدتی از تنش فاصله ب ...

به نظرت اگر اینقدر فهمیده بودن من این همه از سمت شون مشکل داشتم هر چی بگی میگن ما تو شرایط تو کوه و جابجا میکردیم