2777
2789

یا رشته های خوبی مثل دندون و دارو هیچ وقت آنقدر کنکور و الکی نمیگرفتم نمیدونم اصلا شرایط نبود الان با این رشته و دانشگاهی که هستم افسردم نمی دونم از زندگی چی میخوام من هدفم این نبود که لیسانس بگیرم و بشینم تو خونه میدونم اگه بیکار باشم افسرده میشم بی هدف میشم پوچ میشم کاش خدا راهم و نشون بده کاش یکاری واسه من کنه از طرفی سنم واسه کنکور مجدد بالاست و دیگه حقیقتا روم نمیشه دوباره بعد اون همه هزینه دانشگاه آزاد و خوابگاه دوباره پول برای کنکور و ترمیم بدم با ۲۷سال لباس مدرسه بپوشم برم برای ترمیم معدل

.

خب چرا پول دادی ب دانشگاه آزاد؟

همون پول صرف یاد گرفتن ی حرفه میکردی

من بارها گفتم دانشگاه آزاد نرید

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا پول دادی ب دانشگاه آزاد؟همون پول صرف یاد گرفتن ی حرفه میکردیمن بارها گفتم دانشگاه آزاد نرید

پیام نور چی؟

اونم علوم تربیتی ؟

با 33سال سن و دو بچه؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

حرفی که زدی مثل این میمونه که اشتباهی سوار یه ماشین شدی و داری به یه مقصد اشتباه میری

اما چون کرایه ماشینو حساب کردی و تا نصف راه اومدی دلت نمیاد پیاده شی!

عزیزم توی یه مسیری که دلت باهاش نیست

هرجا دور بزنی و برگردی برد دادی.

بهرحال تو یروزی میشه۴۰ سالت

چرا ۴۰ سالگی توی جایگاهی نباشی که دلت توش شاد نباشه؟

اصلا ممکنه برگردی کنکور بدی و نشه،نتونی

اما باز حسرتش به دلت نمیمونه

اینکه ادم بجنگه و ببازه یه درده

اینکه نجنگیده ببازی هزارتا درد!

درضمن لازم نیست لباس مدرسه بپوشی بری امتحان نهایی بدی.

با مانتو عادی خودت بری ام اوکیه

وقتی رفتی سرجلسه میبینی که از تو سن بالاتر هم اونجا هستن.

بفکر حرف مردمم نباش

زندگی توعه به کسی ربطی نداره.

بهرحال امیدوارم موفق باشی و دلت شاد باشه

پیام نور چی؟اونم علوم تربیتی ؟با 33سال سن و دو بچه؟

اگه واقعا شرایط دولتی رو نداری ، پیام نور خوبه

اگه میخوای باهاش آزمون استخدامی شرکت کنی یا فرهنگیان اول ی نگاه بکن ببین پیام نور برمیدارن یا نه..اگه قصد استخدام نداری ک هیچ عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

[QUOTE=403980726]اگه واقعا شرایط دولتی رو نداری ، پیام نور خوبه اگه میخوای باهاش آزمون استخدامی شرکت کنی یا فرهنگیان ...[/QUOTE

فرهنگیان ک با کنکور هستش ...

تحصیل کردن رو دوست دارم اما این چند ماه ک گذشته میفهمم جز استرس و خوندن برای نمره هیچ بار علمی برام نداشته ...

میخوام انصراف بدم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️