2777
2789
عنوان

اگه میدونستم بدون قبولی پزشکی اینقدر پوچم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 17 پست
[QUOTE=403980726]اگه واقعا شرایط دولتی رو نداری ، پیام نور خوبه اگه میخوای باهاش آزمون استخدامی شرکت ...

از خونه نشستن ک بهتره

خواهرشوهر من دوتا بچه آورده یکیش کلاس اوله دومی دوساله، تو این چندسال هم درس خونده با همه سختیش گفت بچه رو از شیربگیرم میرم سرکار

شما هم برای خودت کاری بکن بچه ها بزرگ میشن میرن دنبال زندگیشون ولی تو ب آرزوهات نرسیدی..

اگه پیام نور دوست نداری برای فرهنگیان و کنکور بخون، الان ب نادران چندفرزند راحت معلمی میدن مزایاشم خوبه ساعت کاریش کمه..من نمیدونم هرکاری میکنی پاشو ی دفتر بردار آرزوهات رو بنویس و براشون تلاش کن پاشو ببینم چ میکنیا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
از خونه نشستن ک بهترهخواهرشوهر من دوتا بچه آورده یکیش کلاس اوله دومی دوساله، تو این چندسال هم درس خو ...

ممنون عزیزم بابت حرفات حتما بیشتر فکر میکنم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم بابت حرفات حتما بیشتر فکر میکنم

خواهش میکنم عزیزم

خودتو ب آرزوهات برسون 😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋