2777
2789
عنوان

وقتی خواهر شوهرتون فتنه کنه خودتون جوابش میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من هیچوقت برا خانوادش پشت من نیس هیچوقتبرا ما هم زبون درازنهیچوقتم کاراشون رو پیش شوهرم نمیگم چ ...

بمیرم برا قلب بی کست😭😔

منم از بس سلیطن شوهرم نمیتونه از پسشون بر بیاد اخرش من چوبشو میخورم

من به شوهرم گفتم نتونی بچت میندازم میرم نتونی جلوش بگیری تو تااخر عمر از این میترسی

من میگم بچمم ورمیدارم میرم توبمون وخواهرت ببینم بخاطر تواز بچه وشوهرش میزنه

میرم ک تنها بمونی منوبچتو میفروشی ب اون

من خواهر شوهرم بد فتنه و ابرو بریههمیشه اخرش ضربه فتنش من میبنم چونازبس سلیطس شوهرمم ازش حساب میبره� ...

منم تو شرایط توام به همسرمم نمیتونم چیزی بگم دادو بیداد میکنه باردارم به خدا خودش بی دلیل باهام دعوای بدی کرد تو خیابون حتی همون خواهراش همون اول حق وبهم دادن اما بعدش ازترسش همه باهام بدم انقد اضطراب دارم میترسم بچم سقط شه تو رو خدا دعا کنید برام که خیلی محتاج دعاتون خیلی کلا حتی خونوادشم میگن مشکل روانی داره چون پشتیبانی ندارم افتاده به جون خودم و زندگیم

بمیرم برا قلب بی کست😭😔منم از بس سلیطن شوهرم نمیتونه از پسشون بر بیاد اخرش من چوبشو میخورم

خدا نکنه عزیزم

من شوهرم تحت هیچ شرایطی نمیگه میبینه میدونه حق باهامه اما نمیگه بیان نمیکنه

منم نمیگم تو خودم میریزم همش پیش خدا گله میکنم خدا هم گله های و شکایت منو گل میکنه میریزه رو سرشون

دلم از همه چی گرفته این ۲روز به شدت😭😭😭

دوس دارم بریم ی جای دور که ۳ماهی یکبار هم نبینمشون

منم تو شرایط توام به همسرمم نمیتونم چیزی بگم دادو بیداد میکنه باردارم به خدا خودش بی دلیل باهام دعوا ...

وای منم بار دارم الهی به حق ابروی زهرا خدا ارامش بیاره تو زندگیمون از دست خواهر شوهر فتنه من گفتم هیچی بهتراز ارامشم نیست میرم بچت میدم میرم نمیتونم یک عمر از خواهر بیست سالت بترسم

خدا نکنه عزیزممن شوهرم تحت هیچ شرایطی نمیگه میبینه میدونه حق باهامه اما نمیگه بیان نمیکنهمنم نمیگم ت ...

😔کاش میشد جدا شد و به ارامش رسید

من تهش جدا میشم همه دلخوشیم پدر مادر حمایت گرمه

یا خواهرش حد خودش بدونه یا شوهرم پشتم نباشه میرم

من میگم بچمم ورمیدارم میرم توبمون وخواهرت ببینم بخاطر تواز بچه وشوهرش میزنهمیرم ک تنها بمونی منوبچتو ...

بهترین حرف میزنی سوختیم بخاطر مرد های ایرانی نفهم

وای منم بار دارم الهی به حق ابروی زهرا خدا ارامش بیاره تو زندگیمون از دست خواهر شوهر فتنه من گفتم هی ...

دارم روانی میشم به خدا مدام پیش خودم حرف میزنم پریشب همه باهام قهر بودن این مدام بهم متلک میگفت دورو بر جاریم میچرخیدن ودلمو خون کردن مجبور بودم فقط بخندم و به دست و پاشون بیفتم چون اگر کوچیکترین واکنشی نشون میدادم از طرف همه به خصوص همسرم توبیخ میشدم

😔کاش میشد جدا شد و به ارامش رسید من تهش جدا میشم همه دلخوشیم پدر مادر حمایت گرمهیا خواهرش حد خودش ب ...

من برا هیچ سگی زندگیمو ترک نمیکنم

تهش حدود خودم رو رعایت میکنم حالا با بحث یا هر چی رفت و آمدم رو خیلییی کم میکنم

امیدوارم شوهرم خودش روزی برسه بگه ماهی ۲بار بریم نه هر هفته یا وقتی خونس هر روز

وای منم بار دارم الهی به حق ابروی زهرا خدا ارامش بیاره تو زندگیمون از دست خواهر شوهر فتنه من گفتم هی ...

الهی عزیزم نمیدونم تاوان کدوم گناهم پس میدم که امیدوارم خدا از سر تقصیرات و گناهانم بگذره