2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حاجی بچه هامون به وطن نگن خونه به چی بگن

کجا میرن ...

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> در این خاک بسی آرزوی زیبا دفن شده. بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

منم بخدا.همش حسرت اونایی رو میخورم که رفتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم

خیلی خسته ولیی

باورت میشه یکی از فامیلامون فوت کرده پسرش هنوز نتونسته بیاد ایران

کاربری دست چند نفره

ته تهش ما با افغانیا چجور رفتار میکنیم، اینا هم همون هستن..من نزدیکترین اشخاص خانوادم خارج کشور فقط ...

درسته

ولی وقتی میبینن شغلشون اینجا درآمد خوبی نداره میرن دیگه چاره چیه

کاربری دست چند نفره

درستهولی وقتی میبینن شغلشون اینجا درآمد خوبی نداره میرن دیگه چاره چیه

میدونی مشکل کجاست؟

اونجا ک ما میگیم طرف داره مثلا ماهی ۵هزار دلار میگیره بالعرض ب پول ما میشه ۵۰۰ میلیون واااااای خوشبحاللللش..

بعد نمیگیم ک اون داره اون طرف ب دلار ک یورو خرچ میکنه..

بخدا قسم ی اتاق توی ی خونه مشترک با چند هم خونه توی کانادا از ماهی ۲هزار دلار شروع میشه،،در صورتیکه ب ایرانیا اونجا نهایتا دارن ۴ هزارتا میدن..

من خیلی از عزیزام اون طرفن..

طرف پزشکه، رفته نسخه خوانی میکنه.

باور میکنی؟؟؟؟؟

ارهه میدونمم اینارو 🥲🥲هی

بخدا اینا فقط رویا فروشی میکنن، طرف اینجا فکر میکنه اونور پاش برسه از هواپیما پیاده شه، میگن ب بهشت خوش امددددددددی...

ولی نمدونن چ دامی واسشون پهن شده..

ی بنده خدایی دگ هست دکترا دانشگاه شریف داره، داره توی فروشگاه زنجیره ای جنس جا ب جا میکنه ونکوور..

هعیییییی آدم چی بگه

بخدا اینا فقط رویا فروشی میکنن، طرف اینجا فکر میکنه اونور پاش برسه از هواپیما پیاده شه، میگن ب بهشت ...

شوخی میکنی دیگه ؟وقتی میخوای به هر قیمتی ثابت کنی ایران بحران زده از کشورهای خارجی بهتره 🤣🤣🤣

واقعا کسایی که مهاجرت میکنن دارن بهترین کارو میکنن با این وضعیت افتضاح

شما هم کمتر تعصبی باش

آدم بره یه گوشه از این کشورهای حوزه قفقاز اینا سیبری مغولستان ازبکستان قزاقستان ترکمنستان و... هیچکس کاری به هیچکس نداره نه کسی با این کشورا کار داره نه اینا با هر کشوری کار دارند کلاً راحتن زندگی ساده و آروم خودشونو دارند بره اینجا باهاش مثل مهاجر هم رفتار نمیکنند یه نیروی عالی وارد کشورشون میشه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز