2821
2789
کره شمالی۲/کمونیستیه

یعنی قوانین سختگیرانه داره؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماها چه سودی میتونیم برای کشورای دیگه داشته باشیم؟باز افغانیها مشاغل سخت رو اینجا انجام میدنماها که ...

جدی میگی اینا رو؟! یه تعداد خیلی کمی ایرانی توی هر مشور پناهنده هس که میشه اونا رو در سطح افغانا فرض کنیم، مابقی یا با ثروت و سرمایه میرن یا دانش و علم و مهارت. افغانی چی؟ کرور کرور ریختن تو مملکت ن پول میاره نه علم گند هم میزنه تو امنیت و فرهنگ عین جاروبرقی منابع رو هورت میکشه

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

ماها چه سودی میتونیم برای کشورای دیگه داشته باشیم؟باز افغانیها مشاغل سخت رو اینجا انجام میدنماها که ...

خیلی از کسایی که مهاجرت میکنن یا تحصیلیه یا کاریه یا سرمایه گذاری که خب اینا هم جزو افراد باهوش محصوب میشه و کلی سود داره براشون چه مالی چه پیشرفت کشورشون ولی افغانی ها هم باعث گرونی میشن و هم باعث میشن که شغل برای ایرانی ها کمتر بشه ( مشاغلی مثل کارگری ) و اینکه میگی ما جونشو مداریم دقیقا داری کیو میگی ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

آدم بره یه گوشه از این کشورهای حوزه قفقاز اینا سیبری مغولستان ازبکستان قزاقستان ترکمنستان و... هیچکس ...

گمونم ترکمنستان تورم نسبتا بدی داره. ولی درکل حرفتو قبول دارم. مخصوصا کشورهای شرق اروپا کرواسی رومانی مجارستان. هعی🥺

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

جدی میگی اینا رو؟! یه تعداد خیلی کمی ایرانی توی هر مشور پناهنده هس که میشه اونا رو در سطح افغانا فرض ...

عزیزم

هیچ کشوری از این که سرریز جمعیت کشور دیگه بیا جاشو آشغال کنه خوشش نمیاد

به نظرم خیلی گول بلاگرها و رویافروشای اونطرفو خوردی

حقیقت چیز دیگه ایه

خیلی از کسایی که مهاجرت میکنن یا تحصیلیه یا کاریه یا سرمایه گذاری که خب اینا هم جزو افراد باهوش محصو ...

باید بری اونور و زندگی ایرانیای مهاجر به بهترین دلایل رو ببینی بعد

اوضاع اونور خیلی بدتر از اون چیزیه که اینجا ازشون میشنویم

شنیدن کی بود مانند دیدن

فکر می کنی برگشتن به همین راحتیاست؟

نیست؟! مگر اینکه مشکل سیاسی باشه وگرنه اگه اونقدر که میگن افتضاحه برمیگردن قبول کنید

باید بری اونور و زندگی ایرانیای مهاجر به بهترین دلایل رو ببینی بعداوضاع اونور خیلی بدتر از اون چیزیه ...

من که نمیگم زندگیشون راحته اتفاقا اونجا هم سختی های خودشو داره ولی اینکه اومدین مهاجرای افغان با ایران مقایسه میکنید کاملا اشتباهه وگرنه هم اونجا زندگی سخته و هم اینجا

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

همه فکر می کنن اونور برای مهاجرای مثلا باهوش و تحصیلی فرش قرمز پهن کردن

یا از اون خونه های بزرگی که تو فیلماشو نشون میدن آماده کردن

یا ماشینای آنچنانی و تفریحات نگم برات فراهمه

ولی زهی خیال باطل

اونطرف کار کردن و کار و کار و کاره

بعدم خرج کردن درآمد برای مالیات های سنگین

همه جا آسمون همین رنگهه

نیست؟! مگر اینکه مشکل سیاسی باشه وگرنه اگه اونقدر که میگن افتضاحه برمیگردن قبول کنید

نه واقعا برگشتنم به اون راحتیا نیست چون زندگیشون اونجاست ، برای رفتن کلی تلاش کردن اگه برگردن خب همه تلاشاشون از بین میره

عزیزمهیچ کشوری از این که سرریز جمعیت کشور دیگه بیا جاشو آشغال کنه خوشش نمیادبه نظرم خیلی گول بلاگرها ...

سر ریز بله صد البته ولی تا وقتی زمینه و ظرفیت مهاجر پذیری دارن خیلی هم خوبه

یه چیزی بگم؟ حس میکنم شما از اونایی هستید که میخواین به هر قیمتی بگید وای ایران بهشته عالیه چندتا مشکل جزعی هست که داره درست میشه مردم هیچ مشکلی ندارن همه دروغ میگن بقیه کشورها هم همه داغونن!

گول نخوردم، کور که نبستم دارم میبینم تو چه وضعیت کثافتی دارم زندگی میکنم دیگه با درآمدم نهایتا بتونم اجاره خونمو بدم و به کثافتی شکممو سیر کنم. ها لابد همجا همینه

بیخیال

بیخیال

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز