نه واقعا برگشتنم به اون راحتیا نیست چون زندگیشون اونجاست ، برای رفتن کلی تلاش کردن اگه برگردن خب همه ...
لااقل تلاشا شون یه نتیجه ای داده. و میدونی چیه، تو شرایط تورم پول، پول میاره. سرمایه داشتی باشی پیشرفت تپلی میکنی و این ناعادلانه هس چون زندگی برای قشر ضعیف بدتر میشه. اونی که خارج کشور میناله، میناله چون نتونسته مث اینجا از شرایط تورم سود ببره. بله که میناله
آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتیپاک کردم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اشتباه حس می کنیایران بهشته ولی اقتصادش داغونهمردم داره زیر فشار اقتصادی میشن ولی همین فشار رو مر ...
بیشتر؟😂 پ چرا ارزش پولشون مث ما با سرگین گوسفند برابر نیست؟ چرا قیمت مواد غذایی شون هفته ای دوبار آپدیت نمیشه؟ چرا ماشین و خونه براشون مث ما دستنیافتنی نیست؟
ایران بهشت بوووود . الان دیگه نابودش کردن. از شمال بگیر تا جنوب منابع طبیعی به فنا رسوندن. من شمالم دارم میبینم به گه کشیده شده طبیعت. خدا وکیلی چجوری میتونی این حرفا رو بزنی ایران موازی ای؟
آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتیپاک کردم.
یود یک طرفه هست.ما ب اونا سود میرسانیم، اما اونا چ سودی ب ما میرسونن؟؟؟؟هیجی فقط،کارگری میکنیم واسش ...
اتفاقا اونا هم به ما سود میرسونن هموک درامد بالا ؛ تحصیلات بالا و...
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
برای دونستن این چیزا نیاز نیست حتما تجربه کرده باشی نیاز به اگاهی داره که فک نمیکنم شما از اون برخوردار باشید و بهتره تو همون تفکرات خودتون بمونید
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜