2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ته تهش ما با افغانیا چجور رفتار میکنیم، اینا هم همون هستن..من نزدیکترین اشخاص خانوادم خارج کشور فقط ...

خب چرا بر نمیگردن. لابد خوبه که بر نمیگردن دیگه. یا حداقل بهتر از اینجاست. بابا خداوکیلی با این حجم از تورم و فروپاشی اقتصادی و ناامنی که وارد جزئیات نمیشم باز میگید اینجا بهتره؟!

آره برا کسی که اینجا تو فقر دستوپا میزنه اونور آب بدتر هم خواهد شد. ولی کسی که دستش به دهنش برسه قطعا زندگی بهتری در انتظارشه

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

آدم بره یه گوشه از این کشورهای حوزه قفقاز اینا سیبری مغولستان ازبکستان قزاقستان ترکمنستان و... هیچکس ...

دقیقاا کشورای بی حاشیه ای هستن😍😂

کاربری دست چند نفره

دقیقاا کشورای بی حاشیه ای هستن😍😂

آره 🫢😂✨

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

هر کی اطرافم مهاجرت کرده اونقدر اذیت شده و ی چیزایی گفته که تو ایران بخوان اعدامم کن تکون نمیخورم

فوقش تفریحی برم و برگردم

جانم فدای وطنم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد ، همسر عزیزم تو و فرزندمون تمام دنیای من هستید💖💍

ته تهش ما با افغانیا چجور رفتار میکنیم، اینا هم همون هستن..من نزدیکترین اشخاص خانوادم خارج کشور فقط ...

عزیزم درست نیست که خودمون با افغانی ها مقایسه کنیم چون اونا هیچ سودی برا کشور ما ندارن و هیچ هزینه ای نمیدن برا ورود و بیشترش غیر قانونیه ولی ایرانیایی که خارجن برا اونا کشورا سودمندن

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

ترکمنستان؟😐

چشه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

میدونی مشکل کجاست؟اونجا ک ما میگیم طرف داره مثلا ماهی ۵هزار دلار میگیره بالعرض ب پول ما میشه ۵۰۰ میل ...

بله باور می کنم

چون پسرعموی مهندس و غرغرو و پرتوقعم الان داره اونور کابینت سازی می کنه و مدرکشو گذاشته در کوزه آبشو میخوره و مثل چی در حال کار کردنه

عزیزم درست نیست که خودمون با افغانی ها مقایسه کنیم چون اونا هیچ سودی برا کشور ما ندارن و هیچ هزینه ا ...

ماها چه سودی میتونیم برای کشورای دیگه داشته باشیم؟

باز افغانیها مشاغل سخت رو اینجا انجام میدن

ماها که جون اونم نداریم

میدونی مشکل کجاست؟اونجا ک ما میگیم طرف داره مثلا ماهی ۵هزار دلار میگیره بالعرض ب پول ما میشه ۵۰۰ میل ...

لااقل دخل و خرجشون باهم میخونه . دلار در میارن که دلار خرج میکنن

ما چی ؟ ها؟ قرون درمیاریم دلاری خرج میکنم. نوشته بود گوشت آمریکا کیلویی ۳ونیم دلاره اینجا 3 دلار. ولی درآمد ما کجا اونا کجا. بعدم اونا یکبار از روی حقوقشون مالیات میدن اونم بستگی به سطح درآمد داره. ماها از شیر مرغ تا جون آدمیزاد مالیات کلفت میکشن رو اقلام. ما هم مالیات میدیم اونم ظالمانه و نابرابر

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز