2777
2789
عنوان

آقایانی که دوران سالاریشون داره تموم میشه حالشون چطوره😂🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 3159 بازدید | 161 پست
من قانونگزار و صاحب قدرت نیستم که بخوام حقی رو به کسی بدم یا ازش بگیرم، من نظر خودمو گفتم، چون خونه ...

بله کاملا میدونم امثال شما فقط تا نوک دماغتون رو میبینید و از نظرتون دنیا فقط خودتون و دور و بری های خودتونه

متوجه نیستید بقیه دارن راجع به میلیون ها میلیون زن ایرانی صحبت میکنن نه فقط یه عده خاص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی طرفدار خانومایید حقوق خانه داری رو مد کنید نه حق اشتغال والا دکتر و معلم و ... از قبل بودن

تحصیل هم که دیگه قدیم نیست قدیم مردها هم بی سواد بودن معمولا هم آدم باسواد دنبال با سواد می گرده

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

الان ۹۰ درصد مردا کاری به شغل و تحصیل زن ندارن شما مهریه رو در هر صورت حذف نکنید

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حرف های شما حقه

این دین ما هست که ما رو در این شرایط قرار داده. حتی اون زن هایی که میگید زن ستیزن ته دلشون عاشق حرف های شمان. ولی به خاطر ترس از دین و اینکه مسلمان نباشن خودشون رو قول میزنن.

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

شاید وقتی حقوق از دست رفته زن بهش برگشت، این جنگ جنسیتی تموم بشه

تموم شدنی نیست، این جنگ ابدی هست. فعلا که ظاهرا بجنگ بجنگه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حقوق خانه داری یعنی چی ؟

یعنی درآمد جداگانه ای برای خانمهای خانه دار در نظر بگیرند که به حساب شخصی شون واریز شه

با کار کردن خانم ها شغل آقایون کمتر میشه حقوق و درآمد هم همینطور

جامعه به برخی از مشاغل برای خانم ها نیاز داره ولی الانه دیگه دارن از اون ور بوم می افتن

یعنی درآمد جداگانه ای برای خانمهای خانه دار در نظر بگیرند که به حساب شخصی شون واریز شه با کار کردن ...

به نظرتون شدنیه؟ برای شغلی که ساعت کاری، وظایف و سختی یکسانی وجود نداره براش، نمیشه درامد در سطح کشوری تعریف کرد

و کی این درامد جداگانه رو بده؟ شوهر یا دولت؟ دولت بودجه نداره، شوهر هم یه عده الان پول جداگانه ای به زن میدن، ولی اون عده ای که نمیدن، ایا قانون میتونه ملزمشون کنه بدن؟

به نظرتون شدنیه؟ برای شغلی که ساعت کاری، وظایف و سختی یکسانی وجود نداره براش، نمیشه درامد در سطح کشو ...

چرا نشه هر چیزی امکان داره

حق خانم اشتغال بیرون از خونه نیست چون واقعا به مرور زمان نابود میشه مگر اینکه ساعت کار خیلی کمتری داشته باشه که قطعا درآمد خیلی پایین تری خواهد داشت حالا فکر کن خیلی از خانم های الان پای هر شغلی هرچند مناسب آقایان میروند که فقط بگن شغل و درآمد دارن

فکرشو رو بکن بارداری ، زایمان ، پریود وتغییرات هورمونی و ... یه بدن سالم و سرحال می خواد ولی زنی که سرکار میره خیلی پیش میاد که غذای مونده یا ناسالم بخوره خوابش همیشه نصفه نیمه است و.... مردها هیچ کدوم از این مسایل رو ندارن برای همین مناسب کار بیرونن

پس درستش اینه که خانم یه پول جداگانه در حساب شخصیش داشته باشه اسلام مهریه رو در نظر گرفته و نفقه که خرج پوشاک و خوراک روزانه است ولی خیلی ها مهریه شون بیشتر از جیب شوهره و خیلی ها کمتر از حد معمول

پس شاید بشه حالا با کمک دولت از جیب شوهر یه پولی به حساب شخصی خانم واریز شه که حس پوچی نداشته باشن و به کار بیرون فکر نکنن

اره راست میگید باید شما هم مثل اکثر دنیا برید خدمت سربازیدو سال از جوونیی تون و بهترین دوران زندگی ت ...

اولا اینکه خیلی از پسرا اصلا سربازی نمیرن

خوبه یه سربازی هست هر تبعیض حقوقی که بهش میرسین همین سربازی و مهریه رو بهونه میکنین

انگار قبل اون دوسال دارین اورانیوم غنی میکنین 😂

این همه زن به دست شوهر و پدر و برادرشون کشته میشن بعد ازاد میشن به خاطر قوانین دیه و اینکه فرزند مال پدره هیچ اهمیتی براتون نداره بعد ما دو سال سربازی شما برامون مهم باشه؟

خانما برای حقوق خودشون اعتراض میکنن کاری به بقیه ندارن ولی شما نرا به جای اینکه برین کارزار حذف سربازی اجباری رو امضا کنین میاین میگین دخترا هم برن سربازی همینقدر ضعیف و حقیر هستین

توهین به مردها توهین به خودتونه پدر و برادر شما هم جزوشون هستند حالا کاری به بحث شما ندارم شما خانوم ...

مهریه؟کدوم مهریه😂

همونی ته ۴ درصد خانما تونستن بگیرنش؟

ببخشید دیگه کل حق و حقوقمون بعد ازدواج دست مرده ارث و دیمون نصف برابری شغلی وجود نداره میخوای همین مهریه رو هم نگیریم

اونم که خداروشکر برای نرها قسط بندی میکنن یه وقت فشار بهشون نیاد

این همه زن به خاطر شوهر و برادر و عمو و پدر کشته شدن کدوم مردی برای مهریه کشته شده؟

هر روز مثل آب خوردن مردا دارن زنا رو میکشن بعل تو اومدی میگی چی تو خودتون دیدین که مهریه میخواین ؟