2777
2789
عنوان

آقایانی که دوران سالاریشون داره تموم میشه حالشون چطوره😂🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 161 پست
اها ببین بدت میاد یه چیزی محدودت کنه نه؟ از سربازی متنفری چون محدودت میکنه برای کار و غیره خب پس چجو ...

نگاه کنید انتخاب های خودمون که باعث محدودیت میشه با محدودیت هایی که در قانون برای ما وجود داره شما دارید یکی میکنید !!!

شما قبل ازدواج اختیار دارید محدودیت هایی که گفتین رو قبول نکنید و با تفاهم هست و قابل تغییر ، اما سربازی اینجور نیست ما انتخاب کنیم بریم یا نریم!! بلکه اجبار هست و اگه نریم محدودیت هست برامون.

در ازدواج شما انتخاب میکنید با یک نفر با این محدودیت هایی که برام وجود داره و حق هایی که دارم ازدواج کنم پس محدودیت از نوع ارادی هست ولی محدودیت سربازی از نوع غیر ارادی هست و چه بسا سخت تر.

پس این همه ناله نکنید بلکه چشم هاتون رو قبل انتخاب هاتون باز کنید خانم محترم .

شاید هنوز دیر نیست...

اها ببین بدت میاد یه چیزی محدودت کنه نه؟ از سربازی متنفری چون محدودت میکنه برای کار و غیره خب پس چجو ...

جواب این حرفتون رو دادم ولی قبل از هر نظری یا بحثی بهتره آداب معاشرت یاد بگیرید تا به نظرات بقیه حتی اگه مخالف نظر شما بود احترام بزارید

چون توهین به هر کسی در واقع توهین به شعور و معرفت خودمون هست که آداب معاشرت بلد نیستیم خانم محترم!!!

شاید هنوز دیر نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خری مثل تو هم لایق وقت گذاشتن نیس آخه چرا رو خودمون اسم برده بذاریم چرا شخصیت خودمونو خورد کنیم الان ...

خر که تویی که اندازه نخودم مغز نداره

تو سوییس اگه زن انتخابش اشتباه باشه طرف کتکش بزنه خیانت کنه یا هر چی راحت طلاقشو میگیره چون قانون پشتشه

چه قانونی به جز یه مهریه که اونم محدودش کردن پشت زنای ایرانیه دقیقا؟

هی یه کلمه انتخاب دیتتون گرفتین همینو بلدین بگین کشوری که تو ۲۰۲۵ هنوز یه سری دخترا رو به زور شوهر میدن انتخاب معنی نداره

حالا تو چرا مخالفی قوانین درست بشه؟میخوای قبول کن میخوای نکن طبق قانون ازدواج توی ایران تو الان برده ای کاری ندارم شوهرت چیکار میکنه قانون اینو میگه

درست صحبت کن بله همه چی نصف به شرط اینکه همه چی داخل زندگی و هنگام شروع زندگی مشترک برابر باشه نه مر ...

اره چقدر کار میکین ۹۰ درصدتون کارمندین ۵ ساعت میرین کار میکنین برمیگردین تنه لشتونو میندازین رو مبل میخورین میریزین زنتون باید جمع کنه

اون غذایی که کوفت میکنی لابد خودش درست میشه زنت میشینه یه جا بشکن میزنه غذا درست میشه

لباساتم خودشون شسته میشن و افتاب میشن

خونه خودش جار میشه و گردگیری میشه

بچتم خودبه خود بزرگ میشه مادرش فقط میشینه خوش میگذرونه

شما نرای ایرانی برای یه ۱۰۰ تومنی که به زنتون میدین ۱۰۰ تا منت میذارین رو سرش کدوم خوش گذرونی؟یه جوری میگی انگار زنتو سالی ۴ بار میبری سفر دور دنیا

قانون نری مثل تو رو پررو کرده که این همه حقوق زنتو و ارث دو برابر خواهرتو بخوری بعدشم بیای زبون دراز کنی

روز به روز حال به هم زن تر میشین

مشکل همین کمبود تفکر توعه فکر کردی ازدواج به صفر برسه به ضرر مردا میشه ما که داریم عشق میکنیم یه سر ...

🤣🤣🤣🤣اره عزیزم دخترای روس منتظر نر ایرانین

بدبخت اون تو رو به اندازه دستمال کثیفشم حسابت نمیکنه

با حقوق ۲۰ تومن خوب توهم میزنی افرین

اون دختری که دنبال ازدواجه یه اسکلی مثل توعه

دیدیم چقدر مردا بدون زن میتونن خودشونو جمع کنن اون پیر پاتالاتون که زن کنارشون نیست تو کثافت خودشون غرقن

تو یکی که سگ ماده هم بهت پا نمیده بدبخت😂

نگاه کنید انتخاب های خودمون که باعث محدودیت میشه با محدودیت هایی که در قانون برای ما وجود داره شما د ...

پس تو هم برو سربازیتو بخر و اینقدر ناله نکن آقای محترم

مرد ایرانی که خداروشکر ادم نیست افتاب پرسته صد تا رنگ عوض میکنه خیلیاتون بعد ازدواج تازه اون چهره واقعیتونو رو میکنین

به اون خانمم گفتم اینقدر انتخاب انتخاب نکنین یک درصد احتمال بدین یکی انتخابش بعد از ازدواج تغییر چهره داد و رفتارش عوض شد خب این خانم باید تمام زندگیشو با بدبختی ادامه بده؟نباید قانونی ازش حمایت کنه؟تو دوسال میری سربازی و تموم میشه ولی اون زن باید تا آخر عمرش تحمل کنه

اصلا میگیم اوکی همه درست انتخاب کنن اونوقت اونایی که به زور مجبورشون میکنن ازدواج کنن چی؟

بعدشم قرار باشه ادم درستواناخاب کنه که کلا مرد ایرانی نباید تو انتخابش باشه شماها اینقدر حسود و بخیل هستین زنتون میخواد حق خروج از کشورشو بگیره زورتون میاد میگین چرا باید بره خارج یا چمیدونم میخواد کار کنه زورتون میاد پیشرفت کنه و حق اشتغالو بهش نمیدین یا اینکه میگین میدین ولی بعد میزنین زیرش هر لحظه ممکنه خانم رو محدود کنین

ازدواج هم یه معاملست باید همه چیز حقوقی ثبت باشه

جواب این حرفتون رو دادم ولی قبل از هر نظری یا بحثی بهتره آداب معاشرت یاد بگیرید تا به نظرات بقیه حتی ...

همین که تو بلدی برای همه بسه

کسی که میاد میگه زنا نباید حق تحصیل و کار و بچه ای که به دنیا میرن و داشته باشه لایق احترام نیست

من همیشه با مردایی که از حقوق خانما دفاع کردن محترم بودن و منم از حقوق اونا دفاع کردم ولی تو صد درصد یکی از اونا نیستی

چرا باید به کسی که منو نصف مرد میبینه احترام بذارم؟واقعا حیف درد زایمان مادرت که بعدش تویی به دنیا بیای که همون مادرتو نصف مردا میبینی

خر که تویی که اندازه نخودم مغز نداره تو سوییس اگه زن انتخابش اشتباه باشه طرف کتکش بزنه خیانت کنه یا ...

تو ک اندازه تاپاله مغز داری چشماتو باز کن موقع انتخاب تا ب قانون التماس نکنی پشتت باشه

ب زور شوهر دادن دخترا هم ربطی ب قانون نداره ب فرهنگ غلط برمیگرده

بعدشم من چرا مخالف باشم قانون عوض بشه از خدامه جوری قانون عوض بشه ک ب هیچکس ظلم نشه

توام میتونی عزت نفستو ببری زیر صفر ب خودت بگی برده حمال نوکر هرچی دلت میخواد ولی من انتخاب کردم جور دیگه ای زندگی کنم

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

تو ک اندازه تاپاله مغز داری چشماتو باز کن موقع انتخاب تا ب قانون التماس نکنی پشتت باشهب زور شوهر داد ...

من همین که با نر ایرانی ازدواج نکردم خدا رو شکر عزت نفسم حفظ شده

ولی کسی که ازدواج کرده مثل تو حتما مغزش ناقص بوده

مخالف نباش کسی به مخالفت تو نیاز نداره ولی توی کار رنایی که میخوان حقوقشونو داشته باشن هم نیاز نیست دخالت کنی تو برو برده شوهرت باش کسی کارت نداره

نصف بودنو دوست داری حتما 😂

من همین که با نر ایرانی ازدواج نکردم خدا رو شکر عزت نفسم حفظ شده ولی کسی که ازدواج کرده مثل تو حتما ...

از جواب دادنت معلوم شد چقد عقده ای و بدبختی

الان ینی این همه آدم ازدواج کردن همه ناقصن فقط تو ی دونه میفهمی

تو همون بهتر ک با این طرز فکرت شوهر نکنی چون اصلا عزت نفس نداری و شخصیت برای خودت قائل نیستی

ی بارم گفتم تو میتونی خودتو برده بدونی قرار نیس همه مث تو فک کنن من اتفاقا ازدواجو تکامل میدونم ن نصف شدن

شما اصلا معنی زندگی مشترکو درک نکردی احتمالا تو خانواده ای بزرگ شدی ک ارباب برده ای بوده تقصیر نداری

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴