2777
2789
عنوان

آقایانی که دوران سالاریشون داره تموم میشه حالشون چطوره😂🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 161 پست
بر اساس این تفکر شما مادرشما همینکه غذایی داره بخوره لباسی میپوشه کافیه هیچ حقی ازاون دارایی پدرتون ...

شما خانوم ها انتخاب کردید این زندگی رو

مردا مگه شما رو مجبور کردن صبحت تا شب داخل خونه بدون هیچ فعالیتی باشید به خصوص ازدواج های جدید که کار خونه دیگه معنی نداره

پس باید توانش رو هم بدید

نه این درسته شما به عمر به خاطر تنبلی هیچ کاری نکنید بعد تمام اموال مردم رو به جرم ازدواج غارت کنید و برید

نکته آخر یه قانون هست داخل خیلی از عقدنامه ها که میگه هرچی بعد عقد به دست آمد نصف نصف این خیلی بهتر تا مهریه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

بر اساس این تفکر شما مادرشما همینکه غذایی داره بخوره لباسی میپوشه کافیه هیچ حقی ازاون دارایی پدرتون ...

ولش کن باهاش بحث نکن حالش خیلی بده نمیتونه از زاویه جنس مخالف زندگی رو ببینه توانایی درک دو طرفه ندارع کلا متعصب هسته خرماییه

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چرا قفل کردی اون تاپیکت رو؟

داشتم جواب یه نفر رو به صورت علمی و محترمانه میدادم خواستم بفرستم دیدم میگه تاپیک قفل شده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی چرا قفل کردی اون تاپیکت رو؟ داشتم جواب یه نفر رو به صورت علمی و محترمانه میدادم خواستم بفرستم دی ...

من قفل نکردم

متاسفانه این یک سایت داخلیه و کنترل اکانت افراد دست خوشودن نیست ،صاحبان سایت هرکاری دلشون بخواد با اکانتت و تاپیکات میکنن

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

فعلا که همه دارن میگیرن من گفتم بالاتر حقوق رو بگیرید مهریه هیچی ولی شما مشکل دارید اون نری که میگی ...

فقط مغلطه و حرف چرت

گفتم حقوق برابر باشه و اموال بعد از ازدواج نصف بشه مثل همه دنیا و مهریه هم نباشه

منتها شما نرای ایرانی نه تنها نمیخواین حقوق انسانی زن رو بدین بلکه میخپاین مهریه هم ندین انوا رو هم نصف نکنین خب یه وقت رودل نکنین

یه منبع بیار که ببینم همه دارن مهریه رو میگیرن این طبق آماریه که رسمی اعلام شده و گفتن ۴ درصد مهریه گرفتن

اگه بحث زندان باشه که تعداد زنایی که به خاطر چک برگشتی شوهرشون رفتن زندان بیشتر بوده که چون چک رو به نام زن نوشتن😂

خیانت میکردن؟ طرف خواستگارش بوده اومده دختره رو کشته اگه به خیانت کردن باشه که همه شما مردا رو الان باید سر ببرن خیانت فقط برای زن مشکل داره؟

مشکل شما نرای ایرانی اینه که مادراتون فقط زاییدنتون ولی اندازه همون زمان ساخت وقت برای تربیتتون نداشتن برای همین با اون مغز نداشتتون فکر میکنین باید حقوق زن دستتون باشه

اصلا برن یا نرن براشون محدودیت هست و اگه نرن از حقوقی محروم هستن که از جمله کار های دولتی و بانکی و. ...

اها ببین بدت میاد یه چیزی محدودت کنه نه؟

از سربازی متنفری چون محدودت میکنه برای کار و غیره

خب پس چجوری زن نباید مشکل داشته باشه که حق کارکردنش دست شوهرشه و خیلی از مردا زنشون رو از کار کردن محروم میکنن؟

اگه سربازی برای مرد محدودیتی ۹ ماه بارداری و زایمان و شیر دهی و بچه داری هم برای زن محدودیته چیزی که هیچ کدوم از اقایون تجربش نکردن

ما داریم به قوانین ازدواج اعتراض میکنیم همون لحظه مردا یادشون میفته که عهههه اونا هم میرن سربازی

اگه ناراضی هستی از سربازی برو براش اعتراض کن قرار نبست چون تو ۲ سال میری سربازی همه حقو و حقوق زنت تا آخر عمرش دست تو باشه حالا متوجه حرف من شدی یا نه ؟

مردای ایرانی الان هم فرقی با نر ندارن حالا تو هر چی دلت خواست میتونی به خانما بگی

مردی که موافق با گرفتن حق و حقوق انسانی یه نفر دیگه پس یه نره

فعلا که همه دارن میگیرن من گفتم بالاتر حقوق رو بگیرید مهریه هیچی ولی شما مشکل دارید اون نری که میگی ...

دلیل زندان رفتن اونا هم مشخص بوده همونطوری که وقتی چک میدی ولی نقدش نمیکنی میری زندان اینم مثل همونه

حالا هم که دیگه زندان برای مهریه برداشته شده میخوام ببینم شما نرا دیگه با چی میخواین مظلوم نمایی کنین

ولی خداروشکر همین قانون تصویب شد دیگه ازدواجا به صفر میرسه شما نرای ایرانی هم برین با دخترای روس که براتون صف کشیدن😂

نری مثل تو حتی لایق فحش هم نیست

خری مثل تو هم لایق وقت گذاشتن نیس

آخه چرا رو خودمون اسم برده بذاریم چرا شخصیت خودمونو خورد کنیم الان همین تاپیکو ۴تا ب قول خودت نر ببینن پررو تر نمیشن؟

من خودم ی زنم درس خوندم کار کردم با اینکه شوهرمم دستش ب دهنش میرسید ولی خواستم مستقل باشم

همه چی ب انتخاب درست و غلط برمیگرده

شما تو سوئیس هم زندگی کنی انتخابت اشتباه باشه زندگیت جهنمه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

فقط مغلطه و حرف چرت گفتم حقوق برابر باشه و اموال بعد از ازدواج نصف بشه مثل همه دنیا و مهریه هم نباشه ...

درست صحبت کن

بله همه چی نصف به شرط اینکه همه چی داخل زندگی و هنگام شروع زندگی مشترک برابر باشه

نه مرد کار کنه خانوم خوش بگذرونه اینقدر قانون این مملکت شما رو پرو کرده که اینجوری صحبت میکنی

مردا هیچ وقت حقوق شما رو نخواستند بیاید همه چی نصف اون وقت ببین کیا قبول نمیکنن

دلیل زندان رفتن اونا هم مشخص بوده همونطوری که وقتی چک میدی ولی نقدش نمیکنی میری زندان اینم مثل همونه ...

مشکل همین کمبود تفکر توعه

فکر کردی ازدواج به صفر برسه به ضرر مردا میشه ما که داریم عشق میکنیم یه سر به تعداد دخترایی که به خاطر نداشتن خواستگار ناراحتت بنداز

بعد به این فکر کن هیچ پسری به خاطر نبود دختر ناراحت نیست چون در دسترسشه

از ایرانی تا روسی فعلا در دسترسه ماعه😂