2777
2789

ببین داشتن نیاز جنسی ی چیز کاملا طبیعی در تو هست

در جامعه امروز ما، ازدواج کردن بخاطر این موضوع و حتی توی رابطه رفتن مخصوصا توی فرهنگ و جامعه ما و داشتن رابطه جنسی توی رابطه بدون ازدواج

اغلب پشیمونی و بار سنگین روحی به وجود میاره

پس سراغ اینا نرو

بهترین کار اینه خودتو دور نگهداری از چیزای که باعث بیشتر شدن این نیازت میشن یا یادت میندازن

مثلا رمان که صحنه داره میخونی همش با فیلم که خیلی صحنه داره همش میبینی

کمترش کن

به کارایی دیگه بپرداز

باهاش راه بیا اینطوری و تحمل کن تا سر گفت مناسبت با ی انتخاب مناسب ازدواج کنی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه ذهنت درگیر روابط جنسی و عاطفی باشه خیلی خیلی خیلی طبیعی هست

مخصوصا توی این رِنج سنی

و فیلم های عاشقانه و رمان ها و.. که ما میخونیم و میبینیم خلا این نیاز و بیشتر در تو ایجاد میکنه...

بهتره کنارشون به ی کار دیگه سرگرم شی

درس خوندن

کتاب خوندن

ورزش کردن

اینطوری تمام ذهنت اسیر موضوعات جنسی و روابط عاطفی نمیشه و قسمتی از ذهنت درگیرش میشه که اون مقدار قابل کنترل توسط خودت هست، اذیتت نمیکنه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین داشتن نیاز جنسی ی چیز کاملا طبیعی در تو هستدر جامعه امروز ما، ازدواج کردن بخاطر این موضوع و حتی ...

میترسم انقد روم فشاره انتخاب اشتباه کنم بخاطر نیاز

خودارضایی میکنم من خیلی بهم فشار بیادچون اصلا نتونسستم ترکش کنم

این کار بهتر از اینکه با دوست پسر رابطه جنسی داشته باشین بعداز اینکه کاملا وابستتون کرد ولتون کنه شماهم اسیب روحی ببینین و خدایی نکرده زیگیل تناسلی یا هزار تا کوفت وزهرمار دیگه بگیرین

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

آدم دیدم از نزدیکانم بخاطر همین نیاز عاطفی داخل سن ۱۹ سالگی ازدواج کرد

شوهرش محبت انچنانی نمیکنه بعد از چند سال ازدواج هنوز خلا عاطفی داره تو زندگیش ادمی هم نیست که به بیراهه بره فقط داره میسازه

بس دقت کن یوقت انتخاب اشتباه نکنی که بعد وضعت بدتر بشه

من اصلادیگه احساس نیازنمیکنم شایدباورت نشه اصلاحسی به هیچکس ندارم فکرمیکنم دلیلش اینکه خیلی وقته نه ...

منم همچین حسی دارم

البته من توقعم خیلی بالاعه از هر پسری خوشم نمیاد متاسفانه. پسرای آنچنانی هم از من خوششون نمیاد متاسفانه

۱۴۰۴/۷/۲۵

می ترسم نداریم

تو اصلا نباید خودتو وارد فاز انتخاب اونم وقتی ملاکت فقط رابطه جنسی هست کنی

منطقی رفتار کردن خیلی زیاد مهمه چون سنی که داری و کارا و تصمیماتت تاثیر زیادی توی آینده ات داره

تاکید میکنم بهت رفتن توی رابطه و داشتن رابطه جنسی با پارتنرت توی جامعه ما 99 درصد غلطه

قدرت ذهن و اصلا دست کم نگیر

خودتو درگیر کارای دیگه کن، خودت به خودت میای میبینی خیلی کمتر این نیاز و حس میکنی چون ذهنت درگیر چیزای دیگه کردی