2777
2789
میترسم انقد روم فشاره انتخاب اشتباه کنم بخاطر نیاز

سعی کن کارهایی که باعث میشه زیاد بهش فکر کنی رو ترک کن باشگاه برو کتاب بخون با موضوعات روانشناسی حتی شده سرکار برو خلاصه یه جوری خودتو مشغول کن تا از چاله درنیایی بیافتی تو چاه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

می ترسم نداریمتو اصلا نباید خودتو وارد فاز انتخاب اونم وقتی ملاکت فقط رابطه جنسی هست کنیمنطقی رفتار ...

بیرون میرم حس میکنم به ۸۰ درصد مردا حس دارم انقد روم فشاره حس میکنم کور شدم

بعد میترسم انتخاب کنم یکیو بعد که فشار برداشته شد از روم تازه بفهمم نمیخوامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودارضایی میکنم من خیلی بهم فشار بیادچون اصلا نتونسستم ترکش کنم

به قول دوست مون این خیلی بهتره تا رابطه داشتن با پارتنر مخصوصا توی فرهنگ و جامعه و ذهنیت ماها

چون آسیب شدید روحی و روانی و جسمی میزنه...

خود ارضایی هم تاثیر داره توی جسم و روح و روان

پس باید کنترلش کنی و تا جایی که میتونی کمترش کنی

کافیه ی تصمیم جدی بگیری و کم کم، کمتر کنی

تا از خودت و سلامتیت مراقبت کنی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیرون میرم حس میکنم به ۸۰ درصد مردا حس دارم انقد روم فشاره حس میکنم کور شدم بعد میترسم انتخاب کنم یک ...

بهت اطمینان میدم انتخاب پارتنر برای این موضوع ها کلی پشیمونت میکنه

اگر میتونی برو پیش مشاوره ی خانم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اینکه ذهنت درگیر روابط جنسی و عاطفی باشه خیلی خیلی خیلی طبیعی هستمخصوصا توی این رِنج سنی و فیلم های ...

من که تازه سه ماهه در۲۶هفتگی سزارین شدم بچمو از دست دادم الانم درشرف جدایی ام ونیاز عاطفی ومحبت وهمدردی داشتم که شوهرم برطرف نکرد چیکار کنم سرکار هم میرم حال ندارم پریودای سنگین و کم خونی دارم موقع حاملگی هم همش گریه میکردم.

همین کار خیلیییبی به ضررتونه نه جسمی بلکه روانی. انگار کل انرژی روانیتون رو تخلیه میکنید

خب چیکار کنم

اگه انجامم ندم کلا ذهنم درگیر میشه

اصلا نمیتونم بزارم کنار نهایت یک ماه

من که تازه سه ماهه در۲۶هفتگی سزارین شدم بچمو از دست دادم الانم درشرف جدایی ام ونیاز عاطفی ومحبت وهمد ...

عزیزم واقعا متاسفم که شرایط سختی میگذرونی اما من نمی تونم پیشنهاد یا راهنمایی بدم چون تجربه یا علم شو ندارم

در رابطه با استارتر چون 1 سال از خودم کوچیکتره و راجب این موضوعات توی رِنج سنی خودمون تحقیق داشتم

تونستم نظر مو ارائه بدم ❤️

به قول دوست مون این خیلی بهتره تا رابطه داشتن با پارتنر مخصوصا توی فرهنگ و جامعه و ذهنیت ماها چون آس ...

مگه دختر خرابیم بریم نامحرم با پسر مردم بخوابیم والا اینچیزا اصلا عادی نیست خیلی زشته واسه یه دختر

همون خودارضایی بهتر از زنا کردنه

درست میگید عزیزم