2777
2789
عنوان

آقایانی که دوران سالاریشون داره تموم میشه حالشون چطوره😂🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 3538 بازدید | 194 پست
حالا این همه چرت و پرت تفت دادی هیچ کدومم ربطی به بحث تاپیک نداشت دام میخواست ببینم اگه حق و حقوق مر ...

هر کسی از هر متن اندازه شعورش برداشت داره

من درکم از تاپیک این بود شما هم جور دیگری

من به دیدگاه شما احترام میزارم و من برای قانع کردن کسی در بحثی شرکت نمیکنم چون من قرار نیست کسی رو قانع کنم یا قانع بشم بلکه صرفا میتونم نظرمو بگم همین !!حالا درک بستگی به شعور مخاطب داره .

شاید هنوز دیر نیست...

کلن اینها که گفتی علایق شخصی فرد هست نمیشه طبق این حق و حقوق یه عده رو پایمال کرد البته از نظر من از ...

عدالت به معنای این نیست که زن و مرد حقوق برابری داشته باشن ،چون عدالت به معنای مساوات نیست .

یعنی هر کسی با توجه به روحیاتش و توانایی هایش حق و حقوقی داره !!!

پس هیچ وقت دنبال مساوات با مرد نباشید چون مساوات به معنای عدالت نیست.

شاید هنوز دیر نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی از هر متن اندازه شعورش برداشت داره من درکم از تاپیک این بود شما هم جور دیگری من به دیدگاه شما ...

دقیقا

و این متن ثابت کرد شما شعور نداری

همه جای دنیا حقوق زن و مرد یکسانه نمیدونم نر ایرانی چی توی خودش دیده که فکر میکنه باید ارث و دیش دو برابر باشه و حق طلاق و خروج از کشور و اشتغال و حضانتم دستش باشه

البته از موجوداتی که عقلشون تو پایین تنشونه بیشتر از این انتظاری نمیره

دقیقا و این متن ثابت کرد شما شعور نداری همه جای دنیا حقوق زن و مرد یکسانه نمیدونم نر ایرانی چی توی خ ...

اره راست میگید باید شما هم مثل اکثر دنیا برید خدمت سربازی

دو سال از جوونیی تون و بهترین دوران زندگی تون بره تا حقوق تون برابر باشه!!!

مشکل ما آدما اینه همیشه دوست داریم نیمه خالی لیوان رو ببینیم نه نیمه پر لیوان رو!!!

شاید هنوز دیر نیست...

همه این مواردی که گفتین رو زن میتونه شرط ضمن عقد داشته باشه....این مظلوم نمایی ها نمیدونم برای چیه

آره حتما میتونه مرد و خانوادشم میان قبول کنن اینارو بدن به زن حتما،کجای کاری آقای رن ستیر متعصب،نصف بیشتر مردم معنقدن دختری که اینوحق و حقوقو توی خواستگاریش بخواد زن زندگی نیست و وقتی اینارو میشنون فرار میکنن،مطلوم نمایی چیه؟؟پس نه مظلوم شما مردهای زورگوی سلطه طلب خودخواه هستین

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

آره حتما میتونه مرد و خانوادشم میان قبول کنن اینارو بدن به زن حتما،کجای کاری آقای رن ستیر متعصب،نصف ...

برو خدا رزیتو جای دیگه بده مرد یکی رو میخواد مایه آرامش باشه تو هنوز هیچی نشده به ادم حمله ور میشی طرف باید مخش تاپ داشته باشه یکی مث تو رو بگیره

اره راست میگید باید شما هم مثل اکثر دنیا برید خدمت سربازیدو سال از جوونیی تون و بهترین دوران زندگی ت ...

باشه ما میریم سربازی،شما هم نه ماه بارداری و زایمان کردن رو به عهده بگیرید.آیا در توان خلقتتون هست؟خیر پس به جای حقوق برابر باید حقوق ما بیشتر هم بشه،چون کارایی که شما مذکرهای متعصب میکنیدو ما میتونیم ولی کارای زنانه مارو شما نمیتونید

!متوجه شدین چی شد؟

میخوام بگم اگر با منطق شما و جنسیت زدگی شما معیار برابری حقوق ر بسنچیم تازه حقوق زنها باید بیشترم باشه،پس اگر درکتون نمیرسه سکوت کنید

هیچ مردی ناراحت نیست البته اول راه برابری هستیم

اینهمه مرد که وقتی اسم شیما میاد سکته ناقص مغزی میزنن همومایین که اتمام دوره سالاریشون داره زجرشون میده

برو خدا رزیتو جای دیگه بده مرد یکی رو میخواد مایه آرامش باشه تو هنوز هیچی نشده به ادم حمله ور میشی ط ...

طرف که اومده گرفته خیلیم راضیه،

اون دختر احمقی که میخواد قبول کنه همسر نامرد متعصب بی منطقی مثل شما بشه که آرامشو فقط برای خودتون میخوایید چقدر بی مغزه

دقیقا و این متن ثابت کرد شما شعور نداری همه جای دنیا حقوق زن و مرد یکسانه نمیدونم نر ایرانی چی توی خ ...

دمت گرم عالی گفتی😂👌🏻

اینهمه مرد که وقتی اسم شیما میاد سکته ناقص مغزی میزنن همومایین که اتمام دوره سالاریشون داره زجرشون م ...

شیما آدم نیست من حوصله دعوا ندارم اولش بگم

اگه خواستار برابری هستید شیما خلاف شماست اگه دنبال برتری هستید شیما طرف شماست که البته هیچ وقت به جایی نمی رسید و از طرف کل جامعه طرد میشید

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

هر کسی از هر متن اندازه شعورش برداشت داره من درکم از تاپیک این بود شما هم جور دیگری من به دیدگاه شما ...

میشه بپرسم تحصیلاتتون چیه و چقدر کتاب خوندین

توهین به مردها توهین به خودتونه پدر و برادر شما هم جزوشون هستند

حالا کاری به بحث شما ندارم

شما خانوم های ایرانی چی توی خودتون دیدید که مهریه میخواید از پسرا؟

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

شیما آدم نیست من حوصله دعوا ندارم اولش بگم اگه خواستار برابری هستید شیما خلاف شماست اگه دنبال برتری ...

فعلا که طرفدارای شیما نصف حق و حقوقشونو گرفتن و ضرری هم تو جامعه نکردن.

نمونش خودم،شوهرمو دارم،که خیلی هم دیوانه وار عاشقمه و همه جوره پشتمه،درسمو میخونم دانشگاهمو میرم به خودم میرسم رابطم با خانواده شوهرم معمولی رو به خوبه،توی جامعه هم جایگاه نسبتا خوبی دارم جون شاغلم و درآمد دارم و رفتارمو با آدما بلدم،در ضمن دلیل تنفر شماها از شیمارم کاملا متوجهم.دورانتون داره تموم میشه تسلیت عرض میکنم