2777
2789

حرفای منو بخونید تورخدا رو منبر نرید که اونا دونفرن نمیتونستن ادامه بدن یا حرفای دیگه من گوشم از این حرفا پره و هیچ مشکلی با اصلل طلاق گرفتن ندارم

من حال روحیم افتضاحه عصبی و داغونم

اگه میخوای منو سرزنش کنی شماتت کنی تو رو هم به خدا واگذار میکنم من اگه از کارم و پرخاشگری هام راضئ بودم که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم راهکار بخوام حتما ناراضی و مستاصلم که اومدم اینجا درد دل میکنم پس نمک رو زخمم نپاش کمکم کن راه حل بده

کسی جرات نداره حرفی به من بزنه البته که حرف زدنشون همراه با توهین و تحقیر هست همین منو عصبانی میکنه اما چرا انقدر باید عصبی بشم؟چرا باید خودمو زمین و زمان بکوبونم و ببخشید برینم تو اعصاب همه و بدتر از همه خودم؟ (من نه مامانم پشتمه نه بابام به خدای بزرگ قسم جفتشون مریضن و توانایی دفاع از من ندارن تاپیکام هست هم حال مامانم بده هم بابام دوتاشون ضعیف و بی اعتماد به نفس منی که دخترشونم حالت عقده وار داره رفتارم کافیه کسی حرفی بزنه ااگه بخوام از خودم دفاع کنم حالت دعوا میگیره به خودم داد میزنم و بیداد میکنم فقط با شرارت و دعوا باطرف حرف میزنم) خاله هام نیش میزدن زخم زبون میزدن به گوشم می رسید روانی میشدم فقط داد فقط فریاد سر مامانم خالی کردم زنگ زدم به خودشون ۱۰۰ تا حرف گفتم

دوستامو همه رو کنار گذاشتم ظرفیت هر حرفی رو ندارم

دیروز که مثلا روز مادر بود با امروز یجوری با مامانم بگومگو کردیم و داد و بیداد که خدا میدونه

من یجوری فریاد میزدم و داد و بیداد راه مبنداختم که مامانم فقط به خودش میزد میگفت هیس هیچی نگو همسایه ها میشنون اما من افسار پاره کرده بودم و دیوانه بازی درمیوردم

چیکار کنم

دست خودم نیست

نمیتونم خودمو کنترل کنم

نمیتونم آروم باشم

در رنج و عذابم

مامانم همیشه میگه از آینده ت از ازدواجت میترسم

ببینم خوشبخت میشی یا نمیشی میتونی زندگی کنی یا نمیتونی

باز من اینجا دیوونه میشم باز دعوا بگو مگو

بگین چیکار کنم بگین به کی بگم

بگین به کجا پناه ببرم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

با مامانت زندگی میکنی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر طلاق گرفتن راحت شدی من از صبح خروس خون باید دعوا و سگ جنگ اینارو تحمل کنم تا شب کپه مرگمو بذارم ساعتی هم که از هم دورن دارن غم و غصه هاشونو میریزن رو سر من

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

حق داری عزیزم

طلاق برای بچه ها خیلی سخت تره

باید از یه تراپیست کمک بگیری گلم تاپیک این مرحله رو رد کنی وگرنه خودت تباه میکنی

ماشین زندگی در حال حرکت و نباید ازش جا بمونی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
حق داری عزیزمطلاق برای بچه ها خیلی سخت ترهباید از یه تراپیست کمک بگیری گلم تاپیک این مرحله رو رد کنی ...

کاش پولشو داشتم

دلم میخواد یه جا وام بهم بدن بقران فقط بزارم صرف درمان روان و اعصاب خودم

میشه یعنی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

دختر خوب همینکه شما میدونی مشکل داری خیلی جای شکر داره عزیزم. شما باید بدونی واقعا هر مشکلی نیاز به این همه عکس العمل نداره. اینو بدون تنها کسی که آسیب میبینه خودتی. هیچ اسیب به بقیه نمیزنی. نهایتا همه تورو رها میکنن .بهتره بایه روانشناس صحبت کنی

با مامانت زندگی میکنی؟

اره

به مامانت بگو تو نمیخواد نگران خوشبختی یا بدبختی من واسه ازدواجم باشی من الانم حق داشتم خوشبخت باشم ...

اره با مامانم زمدگی میکنم اون خودش خیلی ضعیف بی اعتماو به نفس بی عزت نفسه

مامانمو خیلی خوردش میکنن کوچیکش میکنن اما نگار عادت داره

شایدم به خاطر آرامبخش هایی که میخوره بی تفاوته

امامن روانی و ردی میشم

فقط فریاد میکشم

کاش پولشو داشتم دلم میخواد یه جا وام بهم بدن بقران فقط بزارم صرف درمان روان و اعصاب خودم میشه یعنی؟

فعلا تا پول دستت بیاد ببین جایی نمیتونی رایگان پیدا کنی

حداقل وقتی عصبانی هستی یه دفتر بیار هرچی به ذهنت میرسه حالا از فحش ،گله ....همه رو بنویس

یا با ویس تو موبایلت بگو خطاب به همون کسی که ازش عصبانی هستی

پیاده روی هم خیلی میتونه کمک کنه یه هندزفری بزار برو بیرون راه برو

یا برو تو حموم زیر دوش گریه کن داد بزن

بیخیال خودت نشو

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
دختر خوب همینکه شما میدونی مشکل داری خیلی جای شکر داره عزیزم. شما باید بدونی واقعا هر مشکلی نیاز به ...

دلم میخواد یه وام گنده بتونم جور کنم وقت بزارم فقط برم روانشناس

اره

پس رهات نکردن

مادرت هم اون حرفو بخاطر اخلاقت گفت

چون خیلی عصبی شدی

وگرنه سر و ته مادره مادر هم هیچوقت نمیخواد بچه اش ناراحت باشه. اما در مورد طلاق مادرت شاید فکر میکرده طلاق به نفع هردوتون هست

😅 اما شما فقط اصرار داری که نه طلاقشون بد بوده

خب یعنی والدینت با هم دعوا و مشاجره نداشتن؟ اگر داشته باشن و خیلی شدید بوده باشه، مطمئنا فضای جونه مسموم تر از اون بوده که بخوای آرزو کنی برگردی به اون دوران

اگر نه هم بهتره یکم واقع بینانه تر به زندگی نگاه کنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامانت شاغله اسی؟ خونه ای الان دارید برای خودتونه؟

نه عشقم شاغل نیس

خونه پدربزرگم اینا زندگی میکنیم

تو بی پولی و مشکل مالی دست و پا میزنیم